Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Getas Vodka_juniors
Normal Tactiek ~froufrou~
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 22.7
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Asikis is nu in balbezit. Asikis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kotsalos de bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hulewicz passt de bal in één keer door. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Getas - Vodka_juniors 0:1

19e minuut.
Fraczek passt de bal met de wreef. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Karalis zijn tegenspeler op de grond. Karalis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een hoge lob. Cecchini rent richting de bal. Cecchini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Karalis rent richting de bal. Cecchini onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotsalos. Kotsalos krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Rekatsinas heeft problemen om de bal te vangen. Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekatsinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fraczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilke zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wilke probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiannis met een sublieme pass. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Getas 71%, Vodka_juniors 29%.
Getas - Vodka_juniors 0:1

53e minuut.
Tabouris onderschept slim de pass. Wilke verovert de bal door een tackle van achteren. Wilke probeert naar een medespeler te passen. Cecchini rent richting de bal. Cecchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wilke passt de bal zonder na te denken. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Fraczek rent richting de bal. Fraczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wilke onderschept slim de pass. Wilke met een sublieme pass. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini haalt uit met een fantastische trap. Tabouris probeert de bal aan de voet te houden. Vasilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Getas 73%, Vodka_juniors 27%.
Getas - Vodka_juniors 0:1