Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aekara Strongheart
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Oikonomos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oikonomos geeft een hoge lob. Krimizakis is nu in balbezit. Tsaprazis onderschept slim de pass. Tsaprazis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chalkias is nu in balbezit. Chalkias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsobanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naxakis is nu in balbezit. Naxakis draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Chalkias is nu in balbezit. Chalkias passt de bal in één keer door. Naxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Naxakis schiet op doel. Gioukoudis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Strongheart 1:0

36e minuut.
Tsalouchidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avyssinos onderschept slim de pass. Avyssinos passt de bal in één keer door. Kounoupakis rent richting de bal. Kounoupakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fryganas is nu in balbezit. Fryganas geeft een hoge lob. Tsaprazis rent richting de bal. Naxakis onderschept slim de pass. Naxakis schiet op doel. Gioukoudis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 46%, Strongheart 54%.
aekara - Strongheart 1:0

46e minuut.
Chalkias speelt de bal door. Kasmeridis is nu in balbezit. Kasmeridis passt de bal zonder na te denken. Avyssinos rent richting de bal. Avyssinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Avyssinos de bal. Avyssinos speelt de bal door. Lavinas is nu in balbezit. Kounoupakis onderschept slim de pass. Kounoupakis haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aekara - Strongheart 1:1

65e minuut.
Avyssinos probeert naar een medespeler te passen. Tsalouchidis rent richting de bal. Tsalouchidis passt de bal met de wreef. Naxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Naxakis schiet op doel. Gioukoudis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Avyssinos rent richting de bal. Kounoupakis rent richting de bal. Oikonomos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avyssinos verovert de bal door een tackle van achteren. Avyssinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fryganas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapouranis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gialamas rent richting de bal. Gialamas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tsaprazis geeft een lange en hoge pass. Lavinas kopt de bal weg. Kourakis is nu in balbezit. Tsalouchidis onderschept slim de pass. Tsalouchidis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kourakis met een sublieme pass. Miliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miliokas geeft de bal voor. Kounoupakis probeert de bal met de borst te controleren. Kounoupakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Oikonomos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avyssinos onderschept slim de pass. Avyssinos met een sublieme pass. Gialamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 35%, Strongheart 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aekara - Strongheart 1:1