Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIGEAS SC Anyparktoi f.c
pred Tactiek ifyoulike
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Neustädter rent richting de bal. Reuland met een sublieme pass. Yakimov is nu in balbezit. Koncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Koncsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yakimov met een harde bal richting middenveld. Leonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Neustädter de bal. Koncsik rent richting de bal. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak geeft een hoge lob. Daar is Antar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Balcerzak met een sublieme pass. Reuland geeft de bal voor. Ronaldo Jr krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Yakimov de bal. Pires Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 28%, Anyparktoi f.c 72%.
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 1:0

48e minuut.
İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılzadə geeft de bal voor. Zisimatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisimatos haalt uit met een fantastische trap. Strigén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 1:1

53e minuut.
Diochnos heeft problemen om de bal te vangen. Diochnos passt de bal zonder na te denken. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft de bal voor. Koncsik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 2:1

54e minuut.
Godzina rent richting de bal. Godzina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diochnos met een snelle inworp. Reuland geeft een lange en hoge pass. Pires Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 3:1

71e minuut.
Grahovac kopt de bal weg. Leonte speelt de bal door. Klungelig pakt Fatalski de bal. Fatalski geeft de bal voor. Ronaldo Jr springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garcinuño heeft problemen om de bal te vangen. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Diochnos met een snelle inworp. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland geeft een lange en hoge pass. Koncsik krijgt zijn hoofd ertegen. Pires Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pires Rodrigues bokst de bal weg.

84e minuut.
Haidinger met een sublieme pass. Leonte met een sublieme pass. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 36%, Anyparktoi f.c 64%.
AIGEAS SC - Anyparktoi f.c 4:1