Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka_juniors aekara
~froufrou~ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Danezis geeft een hoge lob. Wicaksono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hulewicz de bal onder controle te krijgen. Melachroinoudis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krimizakis rent richting de bal. Krimizakis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hulewicz kopt de bal weg. Fryganas heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Tsichouridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka_juniors - aekara 1:0

10e minuut.
Cecchini speelt de bal door. Wilke probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka_juniors - aekara 2:0

18e minuut.
Tsalouchidis controleert de bal met de borst. Fraczek is nu in balbezit. Fraczek passt de bal zonder na te denken. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini schiet op doel. Tsichouridis bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Oikonomos de bal onder controle te krijgen. Punyed rent richting de bal. Punyed speelt de bal door. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. Tsichouridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Punyed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laportosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka_juniors 29%, aekara 71%.
Vodka_juniors - aekara 2:0

51e minuut.
Koustenis rent richting de bal. Fraczek rent richting de bal. Fraczek passt de bal zonder na te denken. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka_juniors - aekara 3:0

65e minuut.
Laportosa probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsalouchidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsalouchidis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Fraczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cecchini de bal. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rochowiak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka_juniors 35%, aekara 65%.
Vodka_juniors - aekara 3:0