Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asteras latsidas fc AIGEAS SC
sd Tactiek pred
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik geeft een lange en hoge pass. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:1

7e minuut.
Somatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland onderschept slim de pass. Reuland geeft een hoge lob. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr schiet op doel. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Humala is nu in balbezit. Ronaldo Jr onderschept slim de pass. Ronaldo Jr met een sublieme pass. Diochnos geeft een lange en hoge pass. Koncsik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:2

10e minuut.
Xudaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev met een sublieme pass. Daar is Useche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ronaldo Jr heeft problemen om de bal te vangen. Reuland probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:3

23e minuut.
Reuland passt de bal zonder na te denken. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik passt de bal in één keer door. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Balcerzak geeft een lange en hoge pass. Useche onderschept slim de pass. Diochnos begaat een overtreding. Diochnos krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Koncsik onderschept slim de pass. Koncsik speelt de bal door. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr schiet op doel. Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:4

30e minuut.
Balcerzak met een snelle inworp. Humala is nu in balbezit. Humala geeft de bal voor. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Strigén trapt de bal weg. Reuland kopt de bal weg. Adkins heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Balcerzak geeft de bal voor. Useche is nu in balbezit. Useche geeft een hoge lob. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Reuland onderschept slim de pass. Reuland speelt de bal door. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 67%, AIGEAS SC 33%.
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:5

59e minuut.
Ronaldo Jr rent richting de bal. Adkins onderschept slim de pass. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland geeft de bal voor. Koncsik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Diochnos rent richting de bal. Diochnos geeft een lange en hoge pass. Balcerzak kopt de bal weg. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak probeert naar een medespeler te passen. Bellet rent richting de bal. Koncsik onderschept slim de pass. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fatalski rent richting de bal. Fatalski geeft een hoge lob. Koncsik rent richting de bal. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:6

78e minuut.
Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak passt de bal met de wreef. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Diochnos heeft problemen om de bal te vangen. Diochnos geeft een lange en hoge pass. Daar is Xudaverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik geeft een lange en hoge pass. Useche speelt de bal door. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Strigén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asteras latsidas fc 67%, AIGEAS SC 33%.
asteras latsidas fc - AIGEAS SC 0:6