Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partalia A.C. Puerto la cruz
4-1-3-2 Tactiek attack
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.1 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen average


9e minuut.
Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão geeft een hoge lob. Moss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Külcüoğlu rent richting de bal. Külcüoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
DiMaria rent richting de bal. DiMaria geeft een hoge lob. Manoliu rent richting de bal. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Puerto la cruz 0:1

19e minuut.
Nassios rent richting de bal. Nassios passt de bal zonder na te denken. Koczy heeft problemen om de bal te vangen. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moss geeft de bal voor. Manoliu kopt de bal weg. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Puerto la cruz 0:2

33e minuut.
Seehaus kopt de bal weg. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão probeert naar een medespeler te passen. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev schiet op doel. Ponteiro bokst de bal weg.

34e minuut.
de Wijs met een sublieme pass. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakiewicz speelt de bal door. Külcüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Külcüoğlu draait met de bal, schiet en ... Ponteiro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Puerto la cruz 1:2

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponteiro trapt de bal weg. Moss kopt de bal weg. Manoliu rent richting de bal. Manoliu geeft een lange en hoge pass. Pittroff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 35%, Puerto la cruz 65%.
Partalia A.C. - Puerto la cruz 1:2

57e minuut.
Delura rent richting de bal. Delura passt de bal zonder na te denken. Patrocínio heeft problemen om de bal te vangen. Qazıyev is nu in balbezit. Qazıyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Koczy speelt de bal door. Călugăru probeert de bal aan de voet te houden. Manoliu rent richting de bal. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Pittroff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koczy probeert naar een medespeler te passen. Călugăru rent richting de bal. Călugăru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Puerto la cruz 1:3

79e minuut.
Patrocínio met een sublieme pass. Gakos rent richting de bal. Gakos geeft de bal voor. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. Pittroff bokst de bal weg.

84e minuut.
DiMaria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenkins met een snelle inworp. Polakiewicz geeft een lange en hoge pass. Qazıyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 34%, Puerto la cruz 66%.
Partalia A.C. - Puerto la cruz 1:3