Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edessaikos Vodka_juniors
frrr2 Tactiek ~froufrou~
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Leško schiet op doel. Allé probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rois neemt de hoekschop. Virzi krijgt zijn hoofd ertegen. Melachroinoudis bokst de bal weg.

10e minuut.
Laportosa geeft een lange en hoge pass. Bonnel rent richting de bal. Bonnel geeft een lange en hoge pass. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Wicaksono verovert de bal door een tackle van achteren. Wicaksono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Melachroinoudis bokst de bal weg.

15e minuut.
Leško rent richting de bal. Leško geeft de bal voor. Daar is Wicaksono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rois rent richting de bal. Rois haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa passt de bal zonder na te denken. Rois is nu in balbezit. Rois geeft de bal voor. Leško krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wicaksono heeft problemen om de bal te vangen. Rois rent richting de bal. Wicaksono rent richting de bal. Rois onderschept slim de pass. Rois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Khoa met de inworp. Wicaksono is nu in balbezit. Rois verovert de bal door een tackle van achteren. Rois draait met de bal, schiet en ... Melachroinoudis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Polechoński geeft de bal voor. Inworp. Wicaksono met de inworp. Fraczek is nu in balbezit. Fraczek geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 24%, Vodka_juniors 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edessaikos - Vodka_juniors 0:0

56e minuut.
Hulewicz kopt de bal weg. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Rois is nu in balbezit. Rois haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Virzi heeft problemen om de bal te vangen. Holan onderschept slim de pass. Holan met een sublieme pass. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bonnel kopt de bal weg. Leško heeft problemen om de bal te vangen. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Melachroinoudis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bonnel passt de bal in één keer door. Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis geeft een lange en hoge pass. Rois rent richting de bal. Rois draait met de bal, schiet en ... Melachroinoudis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wicaksono geeft een lange en hoge pass. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński geeft een hoge lob. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa passt de bal met de wreef. Rois rent richting de bal. Rois draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 24%, Vodka_juniors 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edessaikos - Vodka_juniors 0:0