Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyparktoi f.c Strongheart
ifyoulike Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Antar speelt de bal door. Zisimatos rent richting de bal. Zisimatos passt de bal zonder na te denken. Christianakis is nu in balbezit. Christianakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 1:0

4e minuut.
Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos passt de bal in één keer door. Tsaprazis rent richting de bal. Christianakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christianakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zachopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zisimatos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsobanis. Zisimatos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Antar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Miliokas is nu in balbezit. Antar verovert de bal door een tackle van achteren. Antar probeert naar een medespeler te passen. Christianakis rent richting de bal. Christianakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 2:0

11e minuut.
Christianakis met de inworp. Antar is nu in balbezit. Antar passt de bal met de wreef. Zisimatos rent richting de bal. Zisimatos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gerasimidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Miliokas de bal. Kapouranis rent richting de bal. Zachopoulos onderschept slim de pass. Zachopoulos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zachopoulos met een sublieme pass. Christianakis rent richting de bal. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christianakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 3:0

42e minuut.
Miliokas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zisimatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisimatos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 25%, Strongheart 75%.
Anyparktoi f.c - Strongheart 3:0

48e minuut.
Grahovac geeft een hoge lob. Gerasimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christianakis schiet op doel. Gioukoudis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 4:0

49e minuut.
Miliokas is nu in balbezit. Zachopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Zachopoulos met een sublieme pass. Christianakis is nu in balbezit. Christianakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grahovac met een sublieme pass. Christianakis met een sublieme pass. Gerasimidis heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal. Gioukoudis probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Gerasimidis de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Neustädter onderschept slim de pass. Neustädter passt de bal zonder na te denken. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 5:0

65e minuut.
Avyssinos passt de bal in één keer door. Zisimatos rent richting de bal. Zisimatos passt de bal zonder na te denken. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Christianakis geeft een hoge lob. Gerasimidis kopt de bal weg. Agiopetritis heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos is nu in balbezit. Zachopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - Strongheart 6:0

73e minuut.
Daar is Godzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antar is nu in balbezit. Antar probeert naar een medespeler te passen. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zisimatos is nu in balbezit. Zisimatos schiet op doel. Agiopetritis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christianakis is nu in balbezit. Christianakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Antar geeft een hoge lob. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis passt de bal zonder na te denken. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 45%, Strongheart 55%.
Anyparktoi f.c - Strongheart 6:0