Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aekara OLYMPOS
Normal Tactiek PIGASOS
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 29
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lavinas geeft een hoge lob. Marques rent richting de bal. Marques geeft een lange en hoge pass. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Verdyck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias met een sublieme pass. Naxakis is nu in balbezit. Naxakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kasmeridis probeert naar een medespeler te passen. Oikonomos heeft problemen om de bal te vangen. Smółko speelt de bal door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Salgado haalt uit met een fantastische trap. Lavinas kopt de bal weg. Daar is Mylonogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. Tsichouridis bokst de bal weg. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - OLYMPOS 0:1

26e minuut.
Verdyck onderschept slim de pass. Szawica speelt de bal door. Smółko rent richting de bal. Smółko draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - OLYMPOS 0:2

34e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado met een sublieme pass. Smółko is nu in balbezit. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Koustenis rent richting de bal. Koustenis geeft de bal voor. Szawica speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - OLYMPOS 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szawica met de inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - OLYMPOS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 69%, OLYMPOS 31%.
aekara - OLYMPOS 0:4

59e minuut.
Fryganas geeft een hoge lob. Inworp. Szawica met een snelle inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Torres speelt de bal door. Szawica rent richting de bal. Szawica passt de bal zonder na te denken. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres passt de bal zonder na te denken. Smółko is nu in balbezit. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 79%, OLYMPOS 21%.
aekara - OLYMPOS 0:4