Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOMOTINI F.C. aek2012
new Tactiek 4 3 3 IOYL
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Vafeas speelt de bal door. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo passt de bal in één keer door. Pankowski rent richting de bal. Pankowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMOTINI F.C. - aek2012 1:0

14e minuut.
Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna met een sublieme pass. Guimarães rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOMOTINI F.C. - aek2012 1:1

15e minuut.
Aronis is nu in balbezit. Aronis speelt de bal door. Klungelig pakt Sarna de bal. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kinger is nu in balbezit. Kinger geeft de bal voor. Szynkaruk geeft de bal voor. Amazonense rent richting de bal. Amazonense haalt uit met een fantastische trap. Şıxqayıbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMOTINI F.C. 61%, aek2012 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOMOTINI F.C. - aek2012 1:1

48e minuut.
Bedoya passt de bal met de wreef. Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Şıxqayıbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMOTINI F.C. - aek2012 1:2

54e minuut.
Tkalec heeft problemen om de bal te vangen. Tkalec geeft de bal voor. Pankowski rent richting de bal. Pankowski schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOMOTINI F.C. - aek2012 2:2

55e minuut.
Kinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Witteveen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Aronis met de inworp. Csúri probeert naar een medespeler te passen. Klein is nu in balbezit. Klein geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri verovert de bal door een tackle van achteren. Csúri geeft een lange en hoge pass. Klein geeft een hoge lob. Englert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bedoya onderschept slim de pass. Bedoya passt de bal zonder na te denken. Daar is De Wulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Wulf geeft een hoge lob. Amazonense springt en kopt de bal. Şıxqayıbov bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Caiozzo met de inworp. Vafeas speelt de bal door. Daar is Pankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Csúri de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witteveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bedoya de bal. Englert is nu in balbezit. Englert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMOTINI F.C. - aek2012 3:2

84e minuut.
Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Guimarães rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergkamp geeft een hoge lob. Şıxqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tkalec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aronis de bal. Aronis passt de bal met de wreef. Pankowski rent richting de bal. Pankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMOTINI F.C. 45%, aek2012 55%.
KOMOTINI F.C. - aek2012 3:2