Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athens United f.c panathinaikos
[4-4-2w] Tactiek PAO A`
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.2 gemiddelde waardering 62.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Żuk geeft een hoge lob. Sifounios rent richting de bal. Sifounios geeft een hoge lob. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Żuk onderschept slim de pass. Żuk geeft een lange en hoge pass. Torero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kataja rent richting de bal. Kataja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Diagne Diop met een sublieme pass. Tătar is nu in balbezit. Tătar geeft een lange en hoge pass. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo schiet op doel. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Stefanowski met een snelle inworp. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft de bal voor. Šimonka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 0:1

30e minuut.
Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft de bal voor. Daar is Bolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka is nu in balbezit. Bolli verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 0:2

35e minuut.
Kataja onderschept slim de pass. Kataja passt de bal in één keer door. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka schiet op doel. Woźniakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kerkemezos is nu in balbezit. Tyc onderschept slim de pass. Bolli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimonka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Woźniakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cañas kopt de bal weg. Rusin rent richting de bal. Zarzuelo onderschept slim de pass. Cañas is nu in balbezit. Cañas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens United 66%, f.c panathinaikos 34%.
Athens United - f.c panathinaikos 0:2

47e minuut.
Stefanowski speelt de bal door. Pallesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesen passt de bal in één keer door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tyc rent richting de bal. Tyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 0:3

55e minuut.
Torero is nu in balbezit. Torero geeft een hoge lob. Kataja probeert de bal aan de voet te houden. Kataja met een sublieme pass. Šimonka rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šimonka rent richting de bal. Šimonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 0:4

59e minuut.
Stefanowski geeft de bal voor. Woźniakowski met een sublieme pass. Diagne Diop rent richting de bal. Diagne Diop speelt de bal door. Zarzuelo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sifounios neemt de hoekschop. Cañas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 1:4

63e minuut.
Diagne Diop onderschept slim de pass. Diagne Diop geeft de bal voor. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athens United - f.c panathinaikos 2:4

64e minuut.
Żuk geeft de bal voor. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja met een sublieme pass. Daar is Šimonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stefanowski passt de bal zonder na te denken. Kataja is nu in balbezit. Torero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torero krijgt een gele kaart. Kataja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stefanowski met een snel genomen vrije trap. Šimonka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Daar is Kataja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kataja geeft een hoge lob. Šimonka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Woźniakowski niet meer kan verder spelen. Kalettka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athens United 65%, f.c panathinaikos 35%.
Athens United - f.c panathinaikos 2:4