Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ obrien
442V Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
15 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Frantzis onderschept slim de pass. Siderov rent richting de bal. Siderov passt de bal in één keer door. Frydas rent richting de bal. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Svinarov geeft de bal voor. Gruszecki kopt de bal weg. Lavidas heeft problemen om de bal te vangen. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera schiet op doel. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 1:0

12e minuut.
Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan onderschept slim de pass. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos is nu in balbezit. Gogos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Esketzis de bal. Abaházi is nu in balbezit. Abaházi passt de bal met de wreef. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siderov met een snelle inworp. Frantzis rent richting de bal. Frantzis probeert naar een medespeler te passen. Frydas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lepouras speelt de bal door. Frantzis heeft problemen om de bal te vangen. Frantzis met een sublieme pass. Frydas rent richting de bal. Leśko verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Linka kopt de bal weg. Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Esketzis rent richting de bal. Gruszecki onderschept slim de pass. Gruszecki draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas onderschept slim de pass. Frydas met een sublieme pass. Frantzis rent richting de bal. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Homa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Abaházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos verovert de bal door een tackle van achteren. Gogos passt de bal zonder na te denken. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pakiotis heeft problemen om de bal te vangen. Gruszecki speelt de bal door. Esketzis probeert naar een medespeler te passen. Frydas is nu in balbezit. Frydas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Svinarov onderschept slim de pass. Svinarov passt de bal in één keer door. Jorquera rent richting de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 2:0

39e minuut.
Kremantalas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Llanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorquera rent richting de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dermanoutsos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Linka rent richting de bal. Linka passt de bal zonder na te denken. Pakiotis met een sublieme pass. Frydas rent richting de bal. Frydas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 59%, obrien 41%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 2:0

46e minuut.
Vyzantiadis komt het veld opgelopen. Antoneas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lepouras passt de bal zonder na te denken. Frydas rent richting de bal. Frydas passt de bal met de wreef. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis rent richting de bal. Frydas rent richting de bal. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
González Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pakiotis geeft de bal voor. Esketzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores schiet op doel. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jorquera rent richting de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 3:0

72e minuut.
Abaházi speelt de bal door. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores met een sublieme pass. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 4:0

74e minuut.
Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Abaházi rent richting de bal. Abaházi passt de bal in één keer door. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki geeft een hoge lob. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Llanes geeft een hoge lob. Abaházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaházi met een sublieme pass. Daar is González Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Dermanoutsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gogos probeert naar een medespeler te passen. Abaházi is nu in balbezit. Abaházi passt de bal in één keer door. González Flores is nu in balbezit. González Flores schiet op doel. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jorquera rent richting de bal. Jorquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 5:0

86e minuut.
Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras onderschept slim de pass. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis schiet op doel. Homa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Frantzis passt de bal zonder na te denken. Siderov rent richting de bal. Siderov speelt de bal door. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 60%, obrien 40%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - obrien 5:0