Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p...a...o...k apodrasi fc
paok Tactiek trafoulas
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen good


5e minuut.
Isco is nu in balbezit. Koutras bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutras geeft de bal voor. Isco heeft problemen om de bal te vangen. Isco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger passt de bal zonder na te denken. Saročinskas is nu in balbezit. Veér onderschept slim de pass. Veér schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Matias is nu in balbezit. Matias met een sublieme pass. Trifković rent richting de bal. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger haalt uit met een fantastische trap. Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Varana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordechaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Krachunov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biniaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Biniaszczyk passt de bal met de wreef. Tsenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bosolapov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bosolapov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bosolapov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Salgado neemt vlug de vrije trap. Daar is Krachunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zellweger probeert naar een medespeler te passen. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel. Sordyl bokst de bal weg.

41e minuut.
Varana met een sublieme pass. Cajazeira heeft problemen om de bal te vangen. Cajazeira speelt de bal door. Szarik rent richting de bal. Szarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zellweger passt de bal met de wreef. Cajazeira rent richting de bal. Cajazeira probeert naar een medespeler te passen. Szarik rent richting de bal. Szarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 66%, apodrasi fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
p...a...o...k - apodrasi fc 0:0

48e minuut.
Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Saročinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny is nu in balbezit. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Koutras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matias de bal. Uzkliņģis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzkliņģis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. Tsenes met een snelle inworp. Salgado rent richting de bal. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Koutsoukos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsenes neemt de hoekschop. Daar is Uzkliņģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Matias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzkliņģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzkliņģis passt de bal zonder na te denken. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco draait met de bal, schiet en ... Koutsoukos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado geeft een lange en hoge pass. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 55%, apodrasi fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
p...a...o...k - apodrasi fc 0:0