Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p...a...o...k ΠΙΣΩ ΟΨΗ
paok Tactiek 442V
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Svinarov rent richting de bal. Svinarov speelt de bal door. Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorquera schiet op doel. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González Flores maakt een snoekduik en kopt de bal. Sordyl bokst de bal weg.

12e minuut.
Delikatny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herghelegiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Flores is nu in balbezit. González Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Linka passt de bal in één keer door. Gruszecki met een sublieme pass. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera schiet op doel. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:1

25e minuut.
Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herghelegiu. Peixoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krachunov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Homa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gruszecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karaduman komt het veld opgelopen. Llanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov geeft de bal voor. González Flores springt en kopt de bal. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Llanes geeft een hoge lob. Tsenes probeert de bal aan de voet te houden. Jorquera is nu in balbezit. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. Svinarov heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla is nu in balbezit. Jorquera onderschept slim de pass. Jorquera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 67%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 33%.
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:1

47e minuut.
Krachunov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tsenes de bal. Tsenes passt de bal met de wreef. Isco is nu in balbezit. Isco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 1:1

56e minuut.
Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov met een sublieme pass. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera schiet op doel. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 1:2

59e minuut.
Trifković passt de bal met de wreef. Abaházi rent richting de bal. Abaházi passt de bal zonder na te denken. González Flores is nu in balbezit. González Flores haalt uit met een fantastische trap. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Herghelegiu met een sublieme pass. González Flores rent richting de bal. González Flores passt de bal in één keer door. Abaházi rent richting de bal. Abaházi geeft een lange en hoge pass. Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 1:3

90e minuut.
Leśko speelt de bal door. Karaduman rent richting de bal. Karaduman passt de bal in één keer door. González Flores rent richting de bal. González Flores schiet op doel. Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 66%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 34%.
p...a...o...k - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 1:3