Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korinthos P.A.C. ANDRITSAINA
Sweep Tactiek stroukis
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Filippakis rent richting de bal. Varbanov rent richting de bal. Varbanov passt de bal in één keer door. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk met een sublieme pass. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov haalt uit met een fantastische trap. Ntalianis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Potamianos is nu in balbezit. Potamianos passt de bal in één keer door. Jarczyk speelt de bal door. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:1

22e minuut.
Filippakis kopt de bal weg. Vidmar heeft problemen om de bal te vangen. Chatzinikolaou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzinikolaou krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maneiro passt de bal in één keer door. Potamianos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varbanov. Varbanov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Maneiro kopt de bal weg. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk speelt de bal door. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ntalianis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mamoulakis trapt de bal weg. Jarczyk kopt de bal weg. Varbanov probeert de bal aan de voet te houden. Hariyatu rent richting de bal. Hariyatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papapetrou heeft problemen om de bal te vangen. Maneiro rent richting de bal. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:2

44e minuut.
Giabouras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varbanov is nu in balbezit. Giabouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov verovert de bal door een tackle van achteren. Varbanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papapetrou rent richting de bal. Papapetrou geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hariyatu neemt de hoekschop. Daar is Pantazopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarczyk rent richting de bal. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korinthos P.A.C. 81%, ANDRITSAINA 19%.
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossou komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk geeft een hoge lob. Ntalianis heeft problemen om de bal te vangen. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Varbanov passt de bal met de wreef. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk passt de bal met de wreef. Varbanov rent richting de bal. Varbanov schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Hariyatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyatu passt de bal in één keer door. Jarczyk is nu in balbezit. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:3

69e minuut.
Jarczyk met de inworp. Varbanov rent richting de bal. Varbanov geeft een lange en hoge pass. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Filippakis rent richting de bal. Filippakis passt de bal met de wreef. Papapetrou probeert naar een medespeler te passen. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florakis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pantazopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazopoulos probeert naar een medespeler te passen. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Papapetrou de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hariyatu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varbanov is nu in balbezit. Varbanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Jarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giabouras rent richting de bal. Varbanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varbanov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Schwegler passt de bal zonder na te denken. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk speelt de bal door. Hariyatu heeft problemen om de bal te vangen. Hariyatu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:4

78e minuut.
Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk speelt de bal door. Hariyatu probeert naar een medespeler te passen. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro schiet op doel. De bal raakt de paal. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Papapetrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyatu onderschept slim de pass. Hariyatu geeft de bal voor. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:5

88e minuut.
Maneiro geeft een lange en hoge pass. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk speelt de bal door. Hariyatu is nu in balbezit. Hariyatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korinthos P.A.C. 74%, ANDRITSAINA 26%.
Korinthos P.A.C. - ANDRITSAINA 0:5