Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOMOTINI F.C. f.c panathinaikos
new Tactiek PAO A`
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten very good
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Loch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pallesen met een sublieme pass. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft een lange en hoge pass. Šimonka krijgt zijn hoofd ertegen. Şıxqayıbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Aronis probeert naar een medespeler te passen. Witteveen rent richting de bal. Witteveen passt de bal met de wreef. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Caiozzo met een sublieme pass. Witteveen probeert naar een medespeler te passen. Pankowski is nu in balbezit. Pankowski draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMOTINI F.C. - f.c panathinaikos 1:0

29e minuut.
Klein onderschept slim de pass. Kataja is nu in balbezit. Kataja speelt de bal door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka draait met de bal, schiet en ... Şıxqayıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja speelt de bal door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka haalt uit met een fantastische trap. Şıxqayıbov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOMOTINI F.C. - f.c panathinaikos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMOTINI F.C. 59%, f.c panathinaikos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOMOTINI F.C. - f.c panathinaikos 1:1

56e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Kataja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kataja geeft de bal voor. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. Şıxqayıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tkalec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski geeft een lange en hoge pass. Şıxqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cosma heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pallesen passt de bal in één keer door. Kataja rent richting de bal. Klein begaat een overtreding. Klein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMOTINI F.C. 55%, f.c panathinaikos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOMOTINI F.C. - f.c panathinaikos 1:1