Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien p...a...o...k
4-1-3-2 Tactiek paok
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Uzkliņģis probeert naar een medespeler te passen. Tsenes rent richting de bal. Tsenes passt de bal met de wreef. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trifković onderschept slim de pass. Frydas rent richting de bal. Frydas passt de bal met de wreef. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft een hoge lob. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Sordyl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - p...a...o...k 1:0

15e minuut.
Sordyl probeert naar een medespeler te passen. Vgenopoulos kopt de bal weg. Saročinskas probeert de bal met de borst te controleren. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Frydas kopt de bal weg. Trifković rent richting de bal. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - p...a...o...k 2:0

39e minuut.
Kremantalas speelt de bal door. Klungelig pakt Siderov de bal. Siderov passt de bal zonder na te denken. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny met een sublieme pass. Frantzis heeft problemen om de bal te vangen. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Trifković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sordyl speelt de bal door. Vgenopoulos kopt de bal weg. Krachunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis onderschept slim de pass. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kremantalas geeft de bal voor. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft de bal voor. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Sordyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Saročinskas geeft een lange en hoge pass. Vgenopoulos kopt de bal weg. Delikatny probeert de bal aan de voet te houden. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Sordyl bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoneas komt het veld opgelopen. Vyzantiadis komt het veld opgelopen. Pakiotis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 29%, p...a...o...k 71%.
obrien - p...a...o...k 2:0

55e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal met de wreef. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel. Sordyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - p...a...o...k 3:0

64e minuut.
Gogos probeert naar een medespeler te passen. Trifković rent richting de bal. Frydas begaat een overtreding. Frydas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sordyl trapt de bal weg van het doel. Vgenopoulos kopt de bal weg. Daar is Trifković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Siderov rent richting de bal. Siderov probeert naar een medespeler te passen. Frantzis rent richting de bal. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Sordyl bokst de bal weg.

69e minuut.
Siderov met een snelle inworp. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis passt de bal in één keer door. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tsenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras geeft de bal voor. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Uzkliņģis speelt de bal door. Vgenopoulos rent richting de bal. Mordechaj maakt een afschuwelijke overtreding. Mordechaj krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Inworp. Kremantalas met de inworp. Siderov rent richting de bal. Siderov passt de bal met de wreef. Sordyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - p...a...o...k 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 24%, p...a...o...k 76%.
obrien - p...a...o...k 4:0