Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
obrien aek2012
4-1-3-2 Tactiek 4 3 3 IOYL
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gogos is nu in balbezit. Gogos speelt de bal door. Müntener rent richting de bal. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis schiet op doel. Mitarakis bokst de bal weg.

9e minuut.
Esketzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Wulf speelt de bal door. Amazonense rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Wulf zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tsilichristos de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:1

12e minuut.
Sarna met een sublieme pass. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremantalas begaat een overtreding. Kremantalas krijgt een gele kaart. Tsilichristos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nassl wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kremantalas is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bazianas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos bokst de bal weg.

26e minuut.
Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna speelt de bal door. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos schiet op doel. Dermanoutsos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:2

29e minuut.
Daar is Bazianas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Dermanoutsos bokst de bal weg. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:3

39e minuut.
Cierkos onderschept slim de pass. Cierkos geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:4

45e minuut.
Klungelig pakt Esketzis de bal. Vgenopoulos rent richting de bal. De Wulf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Wulf krijgt een gele kaart. Vgenopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Antoneas komt het veld opgelopen. Vyzantiadis komt het veld opgelopen. Pakiotis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 54%, aek2012 46%.
obrien - aek2012 0:4

51e minuut.
Sarna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergkamp is nu in balbezit. Kremantalas is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakiotis rent richting de bal. Tsilichristos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:5

56e minuut.
Kremantalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremantalas geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Nassl heeft problemen om de bal te vangen. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas passt de bal in één keer door. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. Mitarakis bokst de bal weg.

60e minuut.
Pakiotis kan de bal niet met de borst controleren. Amazonense is nu in balbezit. Klungelig pakt De Wulf de bal. De Wulf geeft een hoge lob. Tsilichristos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos met een sublieme pass. Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Buitenspel voor Frantzis. Goede buitenspelval van de verdediging. Nassl neemt vlug de vrije trap. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... Dermanoutsos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:6

67e minuut.
Frydas speelt de bal door. Frantzis heeft problemen om de bal te vangen. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nassl rent richting de bal. Bergkamp rent richting de bal. Nassl rent richting de bal. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Siderov speelt de bal door. De Wulf is nu in balbezit. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos schiet op doel. Dermanoutsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amazonense is nu in balbezit. Amazonense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
obrien - aek2012 0:7

73e minuut.
Pakiotis met de inworp. De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amazonense de bal. Amazonense haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pakiotis passt de bal met de wreef. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Gogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Frantzis de bal. Gogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener onderschept slim de pass. Frantzis onderschept slim de pass. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Mitarakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: obrien 56%, aek2012 44%.
obrien - aek2012 0:7