Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ KOMOTINI F.C.
442 Tactiek new
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Lujan kan de bal niet met de borst controleren. Pankowski is nu in balbezit. Lujan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lujan krijgt een gele kaart. Pankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Witteveen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dzierżak onderschept slim de pass. Linka rent richting de bal. Dzierżak verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 0:1

30e minuut.
Inworp. Aronis met een snelle inworp. Giokarinis geeft de bal voor. Dzierżak krijgt zijn hoofd ertegen. Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 59%, KOMOTINI F.C. 41%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 0:2

48e minuut.
González Flores rent richting de bal. Aronis verovert de bal door een tackle van achteren. Aronis geeft een hoge lob. Pankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tkalec probeert naar een medespeler te passen. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo met een sublieme pass. Pankowski is nu in balbezit. Pankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aronis probeert naar een medespeler te passen. Arellano is nu in balbezit. Dzierżak onderschept slim de pass. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Kruszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 0:3

62e minuut.
Aronis passt de bal zonder na te denken. Giokarinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giokarinis speelt de bal door. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Llanes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiozzo met de inworp. Witteveen geeft een hoge lob. Kruszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Linka passt de bal zonder na te denken. Svinarov rent richting de bal. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tkalec met een sublieme pass. Dzierżak rent richting de bal. Dzierżak speelt de bal door. Pankowski rent richting de bal. Pankowski schiet op doel. Kruszka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Svinarov kopt de bal weg. Daar is Tkalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pic onderschept slim de pass. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera haalt uit met een fantastische trap. Şıxqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 55%, KOMOTINI F.C. 45%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - KOMOTINI F.C. 1:3