Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos ANDRITSAINA
PAO A` Tactiek stroukis
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 35.4
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pallesen de bal. Pallesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pallesen rent richting de bal. Stefanowski geeft een hoge lob. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka schiet op doel. Hamvasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Šimonka geeft een lange en hoge pass. Kataja kopt de bal weg. Brynjason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesen verovert de bal door een tackle van achteren. Pallesen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rusin geeft de bal voor. Pallesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesen geeft een lange en hoge pass. Vidmar heeft problemen om de bal te vangen. Šimonka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kataja rent richting de bal. Kataja passt de bal zonder na te denken. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka haalt uit met een fantastische trap. Kabouridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamvasi bokst de bal weg.

23e minuut.
Tallarico rent richting de bal. Kataja onderschept slim de pass. Kataja geeft een lange en hoge pass. Šimonka springt en kopt de bal. Hamvasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 1:0

41e minuut.
Rusin rent richting de bal. Rusin geeft de bal voor. Kataja rent richting de bal. Kataja geeft een lange en hoge pass. Šimonka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tyc is nu in balbezit. Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Kataja rent richting de bal. Kataja geeft een lange en hoge pass. Pallesen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Pallesen is nu in balbezit. Pallesen passt de bal met de wreef. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka haalt uit met een fantastische trap. Hamvasi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 23%, ANDRITSAINA 77%.
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 1:0

52e minuut.
Hariyatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyatu passt de bal met de wreef. Loch probeert naar een medespeler te passen. Pallesen rent richting de bal. Pallesen draait met de bal, schiet en ... Hamvasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brynjason is nu in balbezit. Brynjason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallesen met de inworp. Jarczyk onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pallesen geeft een hoge lob. Natouri probeert de bal aan de voet te houden. Vidmar speelt de bal door. Šimonka rent richting de bal. Šimonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brynjason geeft een lange en hoge pass. Loch geeft de bal voor. Šimonka rent richting de bal. Šimonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 2:0

63e minuut.
Vidmar is nu in balbezit. Vidmar geeft een hoge lob. Inworp. Stefanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kataja geeft een hoge lob. Hamvasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šimonka rent richting de bal. Šimonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 3:0

70e minuut.
Andraszak kopt de bal weg. Tyc heeft problemen om de bal te vangen. Tyc geeft de bal voor. Daar is Pallesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Andraszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanowski speelt de bal door. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka draait met de bal, schiet en ... Hamvasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hamvasi trapt de bal weg van het doel. Żuk geeft de bal voor. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kataja geeft een lange en hoge pass. Pallesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesen probeert naar een medespeler te passen. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka draait met de bal, schiet en ... Hamvasi bokst de bal weg.

81e minuut.
Kataja geeft een lange en hoge pass. Brynjason kopt de bal weg. Daar is Hariyatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 4:0

86e minuut.
Pallesen is nu in balbezit. Brynjason verovert de bal door een tackle van achteren. Brynjason geeft een lange en hoge pass. Loch kan de bal niet met de borst controleren. Loch geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Stefanowski speelt de bal door. Kataja is nu in balbezit. Kataja passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Šimonka de bal. Šimonka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brynjason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kataja geeft de bal voor. Pallesen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 23%, ANDRITSAINA 77%.
f.c panathinaikos - ANDRITSAINA 5:0