Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korinthos P.A.C. apodrasi fc
Sweep Tactiek trafoulas
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Cajazeira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szarik de bal. Potamianos is nu in balbezit. Szarik onderschept slim de pass. Szarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:1

6e minuut.
Papapetrou geeft een lange en hoge pass. Niżnik kopt de bal weg. Zellweger is nu in balbezit. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chatzinikolaou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zellweger neemt vlug de vrije trap. Szarik rent richting de bal. Szarik draait met de bal, schiet en ... Mamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:2

13e minuut.
Koutras geeft een hoge lob. Matias is nu in balbezit. Matias passt de bal in één keer door. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:3

14e minuut.
Yfantis is nu in balbezit. Szarik onderschept slim de pass. Szarik passt de bal zonder na te denken. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cajazeira kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal in één keer door. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger schiet op doel. Mamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

18e minuut.
Papapetrou geeft een hoge lob. Niżnik kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik is nu in balbezit. Szarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal in één keer door. Potamianos is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yfantis heeft problemen om de bal te vangen. Niżnik speelt de bal door. Daar is Cajazeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Potamianos probeert naar een medespeler te passen. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal met de wreef. Szarik is nu in balbezit. Szarik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Giabouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajazeira verovert de bal door een tackle van achteren. Cajazeira probeert naar een medespeler te passen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel. Mamoulakis bokst de bal weg.

30e minuut.
Pantazopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Matias rent richting de bal. Matias geeft een hoge lob. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel. Mamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:4

32e minuut.
Cajazeira passt de bal met de wreef. Zellweger met een sublieme pass. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Papapetrou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cajazeira neemt de hoekschop. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:5

35e minuut.
Ntalianis geeft een hoge lob. Inworp. Matias met de inworp. Szarik rent richting de bal. Szarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pantazopoulos geeft een hoge lob. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger passt de bal zonder na te denken. Szarik rent richting de bal. Szarik haalt uit met een fantastische trap. Mamoulakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:6

45e minuut.
Służewski passt de bal zonder na te denken. Cajazeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajazeira geeft de bal voor. Matias kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korinthos P.A.C. 89%, apodrasi fc 11%.
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:6

50e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal zonder na te denken. Papapetrou speelt de bal door. Szarik rent richting de bal. Szarik draait met de bal, schiet en ... Mamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:7

53e minuut.
Koutras kopt de bal weg. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger geeft de bal voor. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:8

56e minuut.
Szarik is nu in balbezit. Szarik passt de bal in één keer door. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski schiet op doel. Mamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:9

57e minuut.
Giabouras probeert de bal met de borst te controleren. Cajazeira rent richting de bal. Cajazeira passt de bal in één keer door. Szarik rent richting de bal. Szarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cajazeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Służewski is nu in balbezit. Zellweger geeft een lange en hoge pass. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zellweger rent richting de bal. Zellweger geeft een hoge lob. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias schiet op doel. Mamoulakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:10

64e minuut.
Zellweger rent richting de bal. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger geeft een hoge lob. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger schiet op doel. Mamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:11

66e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potamianos is nu in balbezit. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik is nu in balbezit. Szarik schiet op doel. Mamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:12

68e minuut.
Cajazeira met een snelle inworp. Zellweger geeft een hoge lob. Szarik heeft problemen om de bal te vangen. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ntalianis met een sublieme pass. Zellweger rent richting de bal. Szarik speelt de bal door. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yfantis passt de bal met de wreef. Cajazeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajazeira geeft de bal voor. Szarik rent richting de bal. Szarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:13

74e minuut.
Horyna rent richting de bal. Horyna geeft een lange en hoge pass. Szarik kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Mamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Zellweger probeert naar een medespeler te passen. Szarik probeert de bal met de borst te controleren. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik rent richting de bal. Szarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cajazeira geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giabouras de bal onder controle te krijgen. Zellweger kopt de bal weg. Daar is Szarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szarik is nu in balbezit. Służewski is nu in balbezit. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:14

84e minuut.
Chatzinikolaou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vörösmarty neemt vlug de vrije trap. Służewski kopt de bal weg. Szarik is nu in balbezit. Szarik schiet op doel. Mamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:15

89e minuut.
Niżnik passt de bal in één keer door. Cajazeira probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korinthos P.A.C. 86%, apodrasi fc 14%.
Korinthos P.A.C. - apodrasi fc 0:16