Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xrysh Avgh fc p...a...o...k
523 Tactiek paok
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Krachunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolos verovert de bal door een tackle van achteren. Lolos passt de bal met de wreef. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj speelt de bal door. Biniaszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Drettas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:1

22e minuut.
Tabakis rent richting de bal. Biniaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Isco heeft problemen om de bal te vangen. Isco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pafilis kopt de bal weg. Mordechaj probeert de bal aan de voet te houden. Uzkliņģis speelt de bal door. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel. Drettas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsenes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vaxevanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakis speelt de bal door. Tsenes is nu in balbezit. Tsenes geeft een hoge lob. Biniaszczyk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vaxevanis onderschept slim de pass. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj speelt de bal door. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tsenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsenes passt de bal in één keer door. Biniaszczyk rent richting de bal. Isco rent richting de bal. Isco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mordechaj passt de bal zonder na te denken. Krachunov rent richting de bal. Krachunov geeft een hoge lob. Biniaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:2

44e minuut.
Isco verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj is nu in balbezit. Mordechaj passt de bal met de wreef. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 61%, p...a...o...k 39%.
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:2

46e minuut.
Krachunov speelt de bal door. Uzkliņģis is nu in balbezit. Uzkliņģis passt de bal zonder na te denken. Isco is nu in balbezit. Isco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Isco heeft problemen om de bal te vangen. Diakopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krachunov met een snel genomen vrije trap. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:3

58e minuut.
Vaxevanis verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mordechaj met een sublieme pass. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tsenes rent richting de bal. Tabakis rent richting de bal. Tsenes onderschept slim de pass. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Uzkliņģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzkliņģis met een sublieme pass. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel. Drettas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:4

66e minuut.
Mordechaj geeft de bal voor. Biniaszczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Isco de bal. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Isco is nu in balbezit. Isco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:5

68e minuut.
Uzkliņģis krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Isco de bal. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:6

71e minuut.
Mordechaj met een sublieme pass. Daar is Uzkliņģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzkliņģis speelt de bal door. Isco is nu in balbezit. Isco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mordechaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordechaj speelt de bal door. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco schiet op doel. Drettas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Isco geeft een hoge lob. Tsenes heeft problemen om de bal te vangen. Tsenes probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Drettas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mordechaj is nu in balbezit. Isco rent richting de bal. Mordechaj met een sublieme pass. Uzkliņģis is nu in balbezit. Uzkliņģis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 81%, p...a...o...k 19%.
Xrysh Avgh fc - p...a...o...k 0:6