Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xrysh Avgh fc obrien
523 Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten solid
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Kremantalas onderschept slim de pass. Kremantalas probeert naar een medespeler te passen. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel. Drettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:1

4e minuut.
Karapiperis met een sublieme pass. Diakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas draait met de bal, schiet en ... Drettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:2

8e minuut.
Vgenopoulos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaxevanis heeft problemen om de bal te vangen. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas heeft problemen om de bal te vangen. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:3

10e minuut.
Tabakis passt de bal met de wreef. Siderov probeert naar een medespeler te passen. Frydas rent richting de bal. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis draait met de bal, schiet en ... Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kremantalas met een sublieme pass. Frantzis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tabakis ... Strafschop! Frantzis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frantzis kan niet meer verder spelen. Leiste komt het veld opgelopen. Frydas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Drettas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydas rent richting de bal. Frydas draait met de bal, schiet en ... Drettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:4

28e minuut.
Kremantalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremantalas passt de bal met de wreef. Pafilis rent richting de bal. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Drettas niet meer kan verder spelen. Chourdakis komt het veld opgelopen. Chourdakis trapt de bal weg. Lepouras kopt de bal weg. Frydas rent richting de bal. Frydas schiet op doel. Chourdakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Siderov passt de bal met de wreef. Kremantalas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tabakis de bal. Frydas rent richting de bal. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lavidas passt de bal in één keer door. Kremantalas probeert naar een medespeler te passen. Leiste rent richting de bal. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 82%, obrien 18%.
Xrysh Avgh fc - obrien 0:5

46e minuut.
Vafeas komt het veld opgelopen. Antoneas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vafeas passt de bal zonder na te denken. Bazianas heeft problemen om de bal te vangen. Antoneas geeft de bal voor. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Chourdakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Maltezos met de inworp. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kremantalas probeert naar een medespeler te passen. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bazianas speelt de bal door. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremantalas geeft de bal voor. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:6

62e minuut.
Leiste is nu in balbezit. Leiste passt de bal zonder na te denken. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Chourdakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:7

63e minuut.
Diakopoulos is nu in balbezit. Frydas onderschept slim de pass. Frydas probeert naar een medespeler te passen. Leiste is nu in balbezit. Leiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:8

66e minuut.
Frydas is nu in balbezit. Kremantalas rent richting de bal. Daar is Kremantalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremantalas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:9

68e minuut.
Diakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Frydas rent richting de bal. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Chourdakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kremantalas is nu in balbezit. Kremantalas passt de bal in één keer door. Frydas rent richting de bal. Frydas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siderov neemt de hoekschop. Lepouras probeert de bal met de borst te controleren. Lepouras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maltezos onderschept slim de pass. Inworp. Siderov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste rent richting de bal. Leiste draait met de bal, schiet en ... Vaxevanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diakopoulos is nu in balbezit. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Pafilis rent richting de bal. Frydas onderschept slim de pass. Frydas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Siderov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiste is nu in balbezit. Tabakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leiste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frydas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:10

77e minuut.
Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Frydas rent richting de bal. Klungelig pakt Frydas de bal. Frydas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:11

79e minuut.
Siderov passt de bal zonder na te denken. Daar is Tabakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiste rent richting de bal. Leiste haalt uit met een fantastische trap. Chourdakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Porfyriadis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karapiperis de bal. Vgenopoulos rent richting de bal. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xrysh Avgh fc - obrien 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xrysh Avgh fc 84%, obrien 16%.
Xrysh Avgh fc - obrien 0:12