Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
πάνθηρες West Ham F.C
433 att Tactiek 4-5-1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Apaydın met een sublieme pass. Maslar rent richting de bal. Maslar passt de bal met de wreef. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - West Ham F.C 0:1

21e minuut.
Amorim rent richting de bal. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Lorio haalt uit met een fantastische trap. Raca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
πάνθηρες - West Ham F.C 1:1

28e minuut.
Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Lorio rent richting de bal. Lorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - West Ham F.C 2:1

43e minuut.
Mazurczak speelt de bal door. Wouters rent richting de bal. Wouters geeft de bal voor. Collmann heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 50%, West Ham F.C 50%.
πάνθηρες - West Ham F.C 2:1

55e minuut.
Pita geeft een lange en hoge pass. Doldán rent richting de bal. Doldán passt de bal in één keer door. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Wouters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maslar geeft de bal voor. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ifill de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wouters zal de hoekschop nemen. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. Guzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
πάνθηρες - West Ham F.C 2:2

63e minuut.
Klungelig pakt Wouters de bal. Wouters met een sublieme pass. Maslar met een sublieme pass. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Gadelha komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Raca trapt de bal weg. Đurđić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Raca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kaklamanakis onderschept slim de pass. Kaklamanakis probeert naar een medespeler te passen. Amorim met een sublieme pass. Lorio is nu in balbezit. Lorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manaryan de bal onder controle te krijgen. Raca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 52%, West Ham F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
πάνθηρες - West Ham F.C 2:2