Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VOANERGES Greek team
germas Tactiek koulouvaxata
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten good
weak Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Kalomoiris is nu in balbezit. Kalomoiris speelt de bal door. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński geeft de bal voor. Tsirogiannis springt en kopt de bal. Dominikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Bo`smat de bal. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal zonder na te denken. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Velopoulos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Deckers de bal onder controle te krijgen. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Torp met een sublieme pass. Bujtás kopt de bal weg. Kalomoiris heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Thomaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomaidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belu de bal. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Belu met een sublieme pass. Serrat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavalas. Gavalas krijgt een gele kaart. Serrat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kassavetis komt het veld opgelopen. Bujtás zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Evaggelakos de bal. Bo`smat is nu in balbezit. Bo`smat haalt uit met een fantastische trap. Torp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VOANERGES 46%, Greek team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VOANERGES - Greek team 0:0

61e minuut.
Klungelig pakt Perals de bal. Tsirogiannis rent richting de bal. Perals schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perals krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gavalas geeft de bal voor. Velopoulos kopt de bal weg. Deckers heeft problemen om de bal te vangen. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VOANERGES - Greek team 0:1

71e minuut.
Gavalas probeert naar een medespeler te passen. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos passt de bal in één keer door. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VOANERGES 47%, Greek team 53%.
VOANERGES - Greek team 0:1