Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Souvlatzides Dendrogalias ALISAXNI FC
Normal Tactiek Taktiki John
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Traoré speelt de bal door. Tzanetellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi onderschept slim de pass. Abonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lebesis haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Gyzis trapt de bal weg. Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abonyi probeert de bal aan de voet te houden. Sarnowski is nu in balbezit. Lebesis is nu in balbezit. Lebesis haalt uit met een fantastische trap. Gyzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - ALISAXNI FC 0:1

13e minuut.
Dragoumanos onderschept slim de pass. Bustillos onderschept slim de pass. Bustillos geeft een hoge lob. Lebesis is nu in balbezit. Lebesis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallergis rent richting de bal. Kallergis geeft de bal voor. Inworp. Capirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarnowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Fabiatos is nu in balbezit. Capirci verovert de bal door een tackle van achteren. Capirci passt de bal zonder na te denken. Abonyi is nu in balbezit. Abonyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tzanetellis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Traoré met de inworp. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abonyi rent richting de bal. Abonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - ALISAXNI FC 0:2

26e minuut.
Fabiatos is nu in balbezit. Sarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sarnowski met een sublieme pass. Lebesis rent richting de bal. Lebesis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski passt de bal in één keer door. Tzanetellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Abonyi draait met de bal, schiet en ... Gyzis bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kallergis rent richting de bal. Kallergis geeft een hoge lob. Tzanetellis probeert de bal aan de voet te houden. Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Traoré met de inworp. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski passt de bal in één keer door. Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - ALISAXNI FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 69%, ALISAXNI FC 31%.
Souvlatzides Dendrogalias - ALISAXNI FC 0:3

48e minuut.
Słomianka is nu in balbezit. Tsakalopoulos rent richting de bal. Traoré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traoré krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kallergis met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarnowski neemt de hoekschop. Abonyi rent richting de bal. Abonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Traoré speelt de bal door. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski geeft de bal voor. Lebesis rent richting de bal. Lebesis schiet op doel. Gyzis bokst de bal weg.

82e minuut.
Abonyi speelt de bal door. Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski speelt de bal door. Lebesis rent richting de bal. Lebesis haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 69%, ALISAXNI FC 31%.
Souvlatzides Dendrogalias - ALISAXNI FC 0:3