Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Ham F.C galaxian
532 (1) Tactiek manolo
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Diéguez geeft een hoge lob. Maurer kopt de bal weg. Maslar geeft een hoge lob. Daar is Latoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - galaxian 1:0

3e minuut.
Šurbat passt de bal in één keer door. Diéguez rent richting de bal. Diéguez met een sublieme pass. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Pernambuco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Scialò is nu in balbezit. Scialò probeert naar een medespeler te passen. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
West Ham F.C - galaxian 1:1

6e minuut.
Šurbat is nu in balbezit. Doldán verovert de bal door een tackle van achteren. Doldán probeert naar een medespeler te passen. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raca trapt de bal weg. Doldán kopt de bal weg. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Šurbat passt de bal met de wreef. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Manaryan is nu in balbezit. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Scialò kopt de bal weg. Horvăţ rent richting de bal. Mazurczak begaat een overtreding. Mazurczak krijgt een gele kaart. Horvăţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beştaş met een snel genomen vrije trap. Maurer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - galaxian 1:2

32e minuut.
Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán verovert de bal door een tackle van achteren. Doldán passt de bal met de wreef. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pereda probeert naar een medespeler te passen. Latoszek rent richting de bal. Diéguez met een sublieme pass. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 67%, galaxian 33%.
West Ham F.C - galaxian 1:2

49e minuut.
Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş geeft een lange en hoge pass. Pita controleert de bal met de borst. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Maslar rent richting de bal. Hârleaţă onderschept slim de pass. Hârleaţă met een sublieme pass. Maurer is nu in balbezit. Maurer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Hârleaţă verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Omerčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerčević geeft een hoge lob. Horvăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Omerčević is nu in balbezit. Omerčević probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Horvăţ springt en kopt de bal. Raca bokst de bal weg.

70e minuut.
Manaryan rent richting de bal. Horvăţ begaat een overtreding. Manaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Legal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wouters is nu in balbezit. Wouters geeft de bal voor. Legal controleert de bal met de borst. Legal draait met de bal, schiet en ... Pernambuco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Doldán rent richting de bal. Doldán passt de bal zonder na te denken. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Scialò passt de bal zonder na te denken. Horvăţ is nu in balbezit. Manaryan begaat een overtreding. Horvăţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hıdır komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - galaxian 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 61%, galaxian 39%.
West Ham F.C - galaxian 1:3