Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
πάνθηρες Midnight Gods
433 att Tactiek APOKALYPSE
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 52.4
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Ifill rent richting de bal. Soler onderschept slim de pass. Soler draait met de bal, schiet en ... Collmann probeert de bal aan de voet te houden. Guzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sarantis is nu in balbezit. Schipka rent richting de bal. Schipka met een sublieme pass. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. Guzik bokst de bal weg.

32e minuut.
Nousias geeft een lange en hoge pass. Ifill bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Guzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Midnight Gods 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 71%, Midnight Gods 29%.
πάνθηρες - Midnight Gods 0:1

46e minuut.
Lorio komt het veld opgelopen. Damianos komt het veld opgelopen. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nousias kopt de bal weg. Schipka rent richting de bal. Đurđić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đurđić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Soler is nu in balbezit. Ifill verovert de bal door een tackle van achteren. Tepić probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Schipka rent richting de bal. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Sarantis is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meletopoulos met een snelle inworp. Schipka rent richting de bal. Schipka geeft de bal voor. Soler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Midnight Gods 0:2

73e minuut.
Ypsilantis probeert naar een medespeler te passen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler passt de bal met de wreef. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schipka passt de bal in één keer door. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh passt de bal met de wreef. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Suys probeert naar een medespeler te passen. Đurđić rent richting de bal. Nousias onderschept slim de pass. Nousias passt de bal zonder na te denken. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Midnight Gods 0:3

80e minuut.
Gerontas probeert naar een medespeler te passen. Tepić rent richting de bal. Lorio is nu in balbezit. Lorio draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Midnight Gods 1:3

85e minuut.
Nousias probeert naar een medespeler te passen. Schipka is nu in balbezit. Schipka passt de bal met de wreef. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sarantis passt de bal zonder na te denken. Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal in één keer door. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 63%, Midnight Gods 37%.
πάνθηρες - Midnight Gods 1:3