Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek team ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
koulouvaxata Tactiek Akis
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Maglaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglaras passt de bal zonder na te denken. Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Neratzakis kopt de bal weg. Kalomoiris heeft problemen om de bal te vangen. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Theocharakis geeft een hoge lob. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński met een sublieme pass. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 1:0

20e minuut.
Tashiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharakis begaat een overtreding. Lićwinko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lićwinko kan niet meer verder spelen. Koskotas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Maglaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglaras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tsachiridis de bal. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Torp bokst de bal weg.

25e minuut.
Persakis passt de bal met de wreef. Maglaras geeft een lange en hoge pass. Theocharakis heeft problemen om de bal te vangen. Koskotas is nu in balbezit. Koskotas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Persakis met een sublieme pass. Maglaras is nu in balbezit. Maglaras geeft de bal voor. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Torp bokst de bal weg.

43e minuut.
Theocharakis met een sublieme pass. Tsirogiannis is nu in balbezit. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 71%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 29%.
Greek team - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maglaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashiro geeft een hoge lob. Lakis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kujawiński met een sublieme pass. Tsirogiannis is nu in balbezit. Güngör legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsirogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsirogiannis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Varopoulos kopt de bal weg. Güngör controleert de bal met de borst. Kujawiński met een sublieme pass. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Güngör verovert de bal door een tackle van achteren. Güngör met een sublieme pass. Maglaras rent richting de bal. Daar is Maglaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maglaras geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Neratzakis kopt de bal weg. Thomaidis probeert de bal aan de voet te houden. Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Lakis rent richting de bal. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tashiro is nu in balbezit. Kujawiński onderschept slim de pass. Kujawiński geeft de bal voor. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... Arvanitidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Favreau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theocharakis met de inworp. Velopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Velopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 58%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 42%.
Greek team - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 1:0