Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA Souvlatzides Dendrogalias
OSA532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Stergiou kopt de bal weg. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Gyzis bokst de bal weg.

8e minuut.
Petrakis heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli rent richting de bal. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli draait met de bal, schiet en ... Gyzis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 1:0

12e minuut.
Tofiqli rent richting de bal. Kallergis is nu in balbezit. Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Tofiqli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petrakis is nu in balbezit. Serpato onderschept slim de pass. Serpato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tofiqli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Aclan probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Serpato is nu in balbezit. Serpato passt de bal met de wreef. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel. Gyzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 2:0

30e minuut.
D’Arienzo rent richting de bal. D’Arienzo geeft een hoge lob. Petrakis heeft problemen om de bal te vangen. Aclan verovert de bal door een tackle van achteren. Aclan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyzis trapt de bal weg. Kościuszko kopt de bal weg. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kościuszko kopt de bal weg. Alarcón probeert de bal met de borst te controleren. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Papadimas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serpato geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallergis is nu in balbezit. Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 3:0

40e minuut.
Petrakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serpato met een snelle inworp. Aclan rent richting de bal. Aclan draait met de bal, schiet en ... Gyzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 28%, Souvlatzides Dendrogalias 72%.
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 3:0

47e minuut.
Fabiatos kan de bal niet met de borst controleren. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 4:0

50e minuut.
Kallergis geeft een lange en hoge pass. Serpato speelt de bal door. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Serpato met een sublieme pass. Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 5:0

58e minuut.
Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec geeft de bal voor. Tofiqli speelt de bal door. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aclan probeert de bal aan de voet te houden. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Kallergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 6:0

67e minuut.
Gyzis met een sublieme pass. Serpato rent richting de bal. Tsakalopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsakalopoulos krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadimas is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko geeft een lange en hoge pass. Serpato heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 7:0

79e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko passt de bal met de wreef. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Avramidis is nu in balbezit. Serpato onderschept slim de pass. Serpato met een sublieme pass. Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Ryndak de bal. Ryndak geeft een lange en hoge pass. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón geeft een hoge lob. Tofiqli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 20%, Souvlatzides Dendrogalias 80%.
C.A OSASUNA - Souvlatzides Dendrogalias 7:0