Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galaxian πάνθηρες
manolo Tactiek 433 att
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 53.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerčević geeft de bal voor. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ... Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Guzik met een sublieme pass. Hıdır rent richting de bal. Hıdır probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kaklamanakis rent richting de bal. Kaklamanakis probeert naar een medespeler te passen. Lorio is nu in balbezit. Lorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galaxian - πάνθηρες 0:1

35e minuut.
Collmann onderschept slim de pass. Collmann geeft een lange en hoge pass. Šurbat rent richting de bal. Lorio onderschept slim de pass. Lorio haalt uit met een fantastische trap. Pernambuco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Maurer rent richting de bal. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă onderschept slim de pass. Hârleaţă met een sublieme pass. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Craioveanu speelt de bal door. Scialò met een sublieme pass. Ifill is nu in balbezit. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxian 50%, πάνθηρες 50%.
galaxian - πάνθηρες 0:1

52e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Đurđić verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđić probeert naar een medespeler te passen. Lorio rent richting de bal. Lorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telvi. Horvăţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omerčević met een snel genomen vrije trap. Maurer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Guzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galaxian - πάνθηρες 1:1

61e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Amorim geeft de bal voor. Tepić met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Šurbat verovert de bal door een tackle van achteren. Kaklamanakis maakt een afschuwelijke overtreding. Šurbat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šurbat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ifill probeert naar een medespeler te passen. Daar is Telvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel. Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telvi is nu in balbezit. Telvi geeft de bal voor. Inworp. Hıdır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omerčević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hârleaţă met een sublieme pass. Omerčević speelt de bal door. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galaxian 38%, πάνθηρες 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
galaxian - πάνθηρες 1:1