Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALISAXNI FC C.A OSASUNA
Taktiki John Tactiek OSA532
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten good
weak Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Jakubiec kopt de bal weg. Heinen is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Kościuszko de bal. Capirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko begaat een overtreding. Kościuszko krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Góes rent richting de bal. Góes geeft de bal voor. Jakubiec kopt de bal weg. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aclan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montano de bal. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:1

36e minuut.
Rausis geeft een lange en hoge pass. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato met een sublieme pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jakubiec passt de bal in één keer door. Kościuszko speelt de bal door. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Serpato rent richting de bal. Rausis begaat een overtreding. Rausis krijgt een gele kaart. Serpato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serpato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakubiec kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALISAXNI FC 72%, C.A OSASUNA 28%.
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:2

56e minuut.
Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko passt de bal in één keer door. Aclan rent richting de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rausis geeft een hoge lob. Serpato is nu in balbezit. Serpato geeft de bal voor. Alarcón springt en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serpato met een snelle inworp. Aclan is nu in balbezit. Aclan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Słomianka kopt de bal weg. Aclan is nu in balbezit. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Serpato heeft problemen om de bal te vangen. Serpato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Heinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aclan geeft een lange en hoge pass. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Papamakarios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:3

75e minuut.
Papamakarios met een harde bal richting middenveld. Serpato kopt de bal weg. Daar is Jakubiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Papamakarios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
D’Arienzo probeert naar een medespeler te passen. Kościuszko speelt de bal door. Aclan speelt de bal door. Serpato geeft een hoge lob. Jakubiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:4

89e minuut.
Jakubiec met een sublieme pass. Aclan rent richting de bal. Aclan passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Papamakarios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALISAXNI FC 73%, C.A OSASUNA 27%.
ALISAXNI FC - C.A OSASUNA 0:4