Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teopaok4 Midnight Gods
skpcvk Tactiek APOKALYPSE
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Nousias met een snelle inworp. Ioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannidis passt de bal zonder na te denken. Nousias geeft een lange en hoge pass. Gwalbert probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schipka speelt de bal door. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh schiet op doel. Deacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nousias geeft een lange en hoge pass. Huemer bokst de bal weg. Daar is Chajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliago met een sublieme pass. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - Midnight Gods 0:1

16e minuut.
Ioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza is nu in balbezit. Ioannidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ioannidis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ioannidis rent richting de bal. Ioannidis geeft een hoge lob. Thế Doanh rent richting de bal. Chajdas rent richting de bal. Chajdas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Schipka rent richting de bal. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas draait met de bal, schiet en ... Huemer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teopaok4 68%, Midnight Gods 32%.
teopaok4 - Midnight Gods 0:1

47e minuut.
Chajdas geeft de bal voor. Klungelig pakt Putiray de bal. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ioannidis geeft de bal voor. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu met een sublieme pass. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Mąka komt het veld opgelopen. Antonie komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Huemer niet meer kan verder spelen. Öhberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teopaok4 60%, Midnight Gods 40%.
teopaok4 - Midnight Gods 0:1