Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Ham F.C ALISAXNI FC
532 (1) Tactiek Taktiki John
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 33.7
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Mazurczak speelt de bal door. Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal in één keer door. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Papamakarios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hurt kopt de bal weg. Gadelha rent richting de bal. Gadelha passt de bal in één keer door. Legal heeft problemen om de bal te vangen. Legal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legal is nu in balbezit. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Latoszek krijgt zijn hoofd ertegen. Heinen rent richting de bal. Heinen geeft een lange en hoge pass. Wouters rent richting de bal. Wouters geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mazurczak met een sublieme pass. Daar is Wouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters speelt de bal door. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel. Papamakarios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bustillos geeft een lange en hoge pass. Doldán rent richting de bal. Doldán met een sublieme pass. Latoszek rent richting de bal. Latoszek schiet op doel. Papamakarios bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ALISAXNI FC 1:0

19e minuut.
Capirci passt de bal in één keer door. Mazurczak met een sublieme pass. Wouters met een sublieme pass. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel. Papamakarios bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wouters geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Legal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papamakarios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Manaryan passt de bal in één keer door. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán geeft een lange en hoge pass. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. Papamakarios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Gadelha geeft een hoge lob. Papamakarios probeert naar een medespeler te passen. Gadelha kopt de bal weg. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ALISAXNI FC 2:0

27e minuut.
Capirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latoszek is nu in balbezit. Montano begaat een overtreding. Montano krijgt een gele kaart. Latoszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wouters neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Traoré rent richting de bal. Wouters onderschept slim de pass. Wouters speelt de bal door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Papamakarios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doldán neemt de hoekschop. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Traoré rent richting de bal. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Słomianka de bal onder controle te krijgen. Papamakarios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ALISAXNI FC 3:0

35e minuut.
Capirci is nu in balbezit. Capirci geeft een hoge lob. Doldán is nu in balbezit. Doldán geeft een lange en hoge pass. Latoszek krijgt zijn hoofd ertegen. Papamakarios bokst de bal weg.

38e minuut.
Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal passt de bal zonder na te denken. Bustillos met een sublieme pass. Daar is Latoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Traoré rent richting de bal. Traoré geeft de bal voor. Doldán kopt de bal weg. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Ham F.C - ALISAXNI FC 4:0

42e minuut.
Traoré heeft problemen om de bal te vangen. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré begaat een overtreding. Traoré krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 23%, ALISAXNI FC 77%.
West Ham F.C - ALISAXNI FC 4:0

46e minuut.
Kobarynko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Latoszek probeert naar een medespeler te passen. Doldán heeft problemen om de bal te vangen. Doldán met een sublieme pass. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka passt de bal in één keer door. Capirci heeft problemen om de bal te vangen. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kobarynko kopt de bal weg. Capirci is nu in balbezit. Doldán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doldán krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Capirci is nu in balbezit. Capirci passt de bal zonder na te denken. Abonyi is nu in balbezit. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capirci met een snelle inworp. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maslar komt het veld opgelopen. Kociński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kobarynko passt de bal met de wreef. Maslar is nu in balbezit. Maslar passt de bal in één keer door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ... Papamakarios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Ham F.C 35%, ALISAXNI FC 65%.
West Ham F.C - ALISAXNI FC 4:0