Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
πάνθηρες Souvlatzides Dendrogalias
433 att Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Đurđić rent richting de bal. Đurđić speelt de bal door. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Hojlund is nu in balbezit. Hojlund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xouxoumis de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 1:0

20e minuut.
Xouxoumis passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Hojlund rent richting de bal. Hojlund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zieliński onderschept slim de pass. Zieliński geeft een hoge lob. Carbonell rent richting de bal. Xouxoumis rent richting de bal. Xouxoumis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xouxoumis rent richting de bal. Xouxoumis draait met de bal, schiet en ... Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Tzanetellis onderschept slim de pass. Tzanetellis probeert naar een medespeler te passen. Tepić probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Papadimas trapt de bal weg. Klungelig pakt Stergiou de bal. Xouxoumis kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Papadimas trapt de bal weg. Daar is Tepić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xouxoumis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stergiou speelt de bal door. Carbonell kan de bal niet met de borst controleren. Kallergis rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 2:0

45e minuut.
Tzakris is nu in balbezit. Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Hojlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojlund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Lorio komt het veld opgelopen. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 24%, Souvlatzides Dendrogalias 76%.
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 2:0

46e minuut.
Tzanetellis is nu in balbezit. Tzanetellis geeft de bal voor. Tepić kopt de bal weg. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyzis probeert naar een medespeler te passen. Tepić kopt de bal weg. Lorio rent richting de bal. Lorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 3:0

50e minuut.
Sakellaridis met een sublieme pass. Tepić is nu in balbezit. Tepić probeert naar een medespeler te passen. Lorio is nu in balbezit. Lorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tepić met een snelle inworp. Đurđić is nu in balbezit. Đurđić passt de bal zonder na te denken. Lorio rent richting de bal. Lorio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 4:0

52e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Tzakris is nu in balbezit. Lorio verovert de bal door een tackle van achteren. Lorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 5:0

55e minuut.
Fabiatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio draait met de bal, schiet en ... Gyzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 6:0

57e minuut.
Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Lorio is nu in balbezit. Lorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 7:0

61e minuut.
Lorio passt de bal met de wreef. Tzanetellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă schiet op doel. Gyzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 8:0

65e minuut.
Tepić is nu in balbezit. Tepić geeft een hoge lob. Hojlund controleert de bal met de borst. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 9:0

69e minuut.
Tepić met een sublieme pass. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Lorio rent richting de bal. Lorio haalt uit met een fantastische trap. Gyzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 10:0

71e minuut.
Tzakris is nu in balbezit. Hojlund onderschept slim de pass. Hojlund probeert naar een medespeler te passen. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fabiatos rent richting de bal. Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hojlund geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lorio is nu in balbezit. Lorio schiet op doel. Gyzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 11:0

79e minuut.
Gyzis speelt de bal door. Zieliński kopt de bal weg. Vălăhuţă probeert de bal met de borst te controleren. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 12:0

82e minuut.
Avramidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sakellaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Sakellaridis passt de bal in één keer door. Lorio rent richting de bal. Lorio draait met de bal, schiet en ... Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 13:0

84e minuut.
Tsakalopoulos met een sublieme pass. Korovesis is nu in balbezit. Korovesis passt de bal in één keer door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakellaridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hojlund probeert naar een medespeler te passen. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 16%, Souvlatzides Dendrogalias 84%.
πάνθηρες - Souvlatzides Dendrogalias 14:0