Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voroshilov FC Greek team
Normal Tactiek koulouvaxata
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 40.6
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Theocharakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Nistikakis de bal. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. Zarouleas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tsirogiannis kopt de bal weg. Theocharakis is nu in balbezit. Palteas onderschept slim de pass. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Tsachiridis de bal. Tsachiridis geeft een lange en hoge pass. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos draait met de bal, schiet en ... Anemogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:2

10e minuut.
Dimitrellis probeert de bal aan de voet te houden. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tsirogiannis de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. Anemogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Theocharakis rent richting de bal. Theocharakis met een sublieme pass. Varopoulos rent richting de bal. Varopoulos draait met de bal, schiet en ... Anemogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tsachiridis is nu in balbezit. Tsachiridis geeft een hoge lob. Zarouleas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kujawiński zal de hoekschop nemen. Varopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Anemogiannis trapt de bal weg van het doel. Tsachiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsachiridis speelt de bal door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tsartsaris rent richting de bal. Theocharakis onderschept slim de pass. Theocharakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Varopoulos de bal. Varopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:3

21e minuut.
Varopoulos met een sublieme pass. Tsachiridis is nu in balbezit. Tsachiridis passt de bal in één keer door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos schiet op doel. Pepes probeert de bal aan de voet te houden. Theocharakis rent richting de bal. Theocharakis draait met de bal, schiet en ... Anemogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:4

24e minuut.
Rymarz passt de bal met de wreef. Kujawiński heeft problemen om de bal te vangen. Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Tsirogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kujawiński neemt de hoekschop. Varopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Pepes rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lazanis rent richting de bal. Lazanis geeft de bal voor. Varopoulos rent richting de bal. Varopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:5

34e minuut.
Tsirogiannis kopt de bal weg. Varopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:6

37e minuut.
Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kujawiński zal de hoekschop nemen. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:7

39e minuut.
Varopoulos speelt de bal door. Tsachiridis is nu in balbezit. Tsachiridis passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voroshilov FC 77%, Greek team 23%.
Voroshilov FC - Greek team 0:8

48e minuut.
Lazanis passt de bal met de wreef. Kujawiński speelt de bal door. Tsirogiannis geeft de bal voor. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Daar is Tsartsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theocharakis speelt de bal door. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos draait met de bal, schiet en ... Anemogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:9

57e minuut.
Kalomoiris speelt de bal door. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Nistikakis met een snelle inworp. Kujawiński met een sublieme pass. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Theocharakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Varopoulos de bal. Tsartsaris met een sublieme pass. Theocharakis is nu in balbezit. Theocharakis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Theocharakis geeft de bal voor. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński passt de bal in één keer door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Greek team 0:10

80e minuut.
Tsachiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos speelt de bal door. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... Anemogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kujawiński neemt de hoekschop. Anemogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Kujawiński met de inworp. Tsachiridis met een sublieme pass. Theocharakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Triaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsachiridis rent richting de bal. Triaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tsachiridis passt de bal met de wreef. Pepes speelt de bal door. Klungelig pakt Triaridis de bal. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kujawiński onderschept slim de pass. Kujawiński passt de bal in één keer door. Tsachiridis probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voroshilov FC 84%, Greek team 16%.
Voroshilov FC - Greek team 0:10