Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA VOANERGES
OSA532 Tactiek germas
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten matig
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Serpato speelt de bal door. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Deckers de bal. Deckers geeft een hoge lob. Inworp. Kościuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aclan geeft de bal voor. Dominikowski bokst de bal weg. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - VOANERGES 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 44%, VOANERGES 56%.
C.A OSASUNA - VOANERGES 1:0

46e minuut.
Rycerz is nu in balbezit. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rycerz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Zieleń is nu in balbezit. Reeves is nu in balbezit. Reeves met een sublieme pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Aclan geeft een hoge lob. Deckers kan de bal niet met de borst controleren. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 30%, VOANERGES 70%.
C.A OSASUNA - VOANERGES 1:0