Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Souvlatzides Dendrogalias West Ham F.C
Normal Tactiek 532 (1)
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Gyzis trapt de bal weg van het doel. Kobarynko kopt de bal weg. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gyzis trapt de bal weg. Apaydın met een sublieme pass. Wouters speelt de bal door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Papadimas rent richting de bal. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek passt de bal in één keer door. Legal rent richting de bal. Legal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:1

5e minuut.
Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal geeft de bal voor. Latoszek rent richting de bal. Latoszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:2

6e minuut.
Tsakalopoulos rent richting de bal. Tsakalopoulos passt de bal met de wreef. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Petrakis probeert de bal aan de voet te houden. Gyzis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:3

8e minuut.
Latoszek rent richting de bal. Latoszek passt de bal zonder na te denken. Kobarynko speelt de bal door. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Petrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobarynko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrakis. Petrakis krijgt een gele kaart. Kobarynko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wouters zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latoszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kobarynko controleert de bal met de borst. Kobarynko speelt de bal door. Legal heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek rent richting de bal. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tsakalopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal in één keer door. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gyzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wouters neemt de hoekschop. Latoszek krijgt zijn hoofd ertegen. Papadimas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:4

17e minuut.
Legal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters geeft een lange en hoge pass. Latoszek rent richting de bal. Latoszek geeft een lange en hoge pass. Gyzis bokst de bal weg.

18e minuut.
Petrakis geeft een hoge lob. Mazurczak kopt de bal weg. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Latoszek kopt de bal weg. Kallergis heeft problemen om de bal te vangen. Legal is nu in balbezit. Legal haalt uit met een fantastische trap. Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wouters speelt de bal door. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko passt de bal zonder na te denken. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Gyzis bokst de bal weg. Stergiou kopt de bal weg. Mazurczak is nu in balbezit. Korovesis begaat een overtreding. Korovesis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mazurczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Papadimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:5

26e minuut.
Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal passt de bal zonder na te denken. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papadimas de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kobarynko passt de bal met de wreef. Apaydın rent richting de bal. Apaydın passt de bal in één keer door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:6

28e minuut.
Tsakalopoulos met een sublieme pass. Korovesis rent richting de bal. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek schiet op doel. Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:7

30e minuut.
Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap. Kallergis kopt de bal weg. Legal rent richting de bal. Legal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Wouters speelt de bal door. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Gyzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:8

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Papadimas de bal onder controle te krijgen. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko speelt de bal door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:9

40e minuut.
Gyzis met een harde bal richting middenveld. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Latoszek is nu in balbezit. Legal rent richting de bal. Legal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:10

42e minuut.
Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Latoszek kan de bal niet met de borst controleren. Latoszek passt de bal met de wreef. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:11

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyzis met een harde bal richting middenveld. Kobarynko kopt de bal weg. Klungelig pakt Legal de bal. Legal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:12

45e minuut.
Brau komt het veld opgelopen. Junik komt het veld opgelopen. Kociński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 85%, West Ham F.C 15%.
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:12

46e minuut.
Kobarynko passt de bal in één keer door. Apaydın met een sublieme pass. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:13

52e minuut.
Petrakis is nu in balbezit. Kobarynko onderschept slim de pass. Kobarynko passt de bal zonder na te denken. Legal is nu in balbezit. Legal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyzis met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabiatos de bal. Apaydın kopt de bal weg. Latoszek rent richting de bal. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Apaydın kopt de bal weg. Kobarynko heeft problemen om de bal te vangen. Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Latoszek de bal. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Junik geeft een lange en hoge pass. Latoszek kopt de bal weg. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal draait met de bal, schiet en ... Gyzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:14

60e minuut.
Ejtminowicz komt het veld opgelopen. Maslar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petrakis rent richting de bal. Wouters onderschept slim de pass. Wouters passt de bal zonder na te denken. Legal rent richting de bal. Legal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maslar is nu in balbezit. Maslar draait met de bal, schiet en ... Gyzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın passt de bal met de wreef. Maslar rent richting de bal. Maslar schiet op doel. Gyzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:15

66e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Legal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Legal onderschept slim de pass. Legal haalt uit met een fantastische trap. Gyzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:16

71e minuut.
Petrakis rent richting de bal. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Wouters rent richting de bal. Wouters geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maslar is nu in balbezit. Maslar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:17

73e minuut.
Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko met een sublieme pass. Wouters is nu in balbezit. Wouters passt de bal zonder na te denken. Maslar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Legal controleert de bal met de borst. Kallergis rent richting de bal. Kallergis geeft de bal voor. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:18

80e minuut.
Tsakalopoulos speelt de bal door. Korovesis heeft problemen om de bal te vangen. Maslar rent richting de bal. Maslar geeft de bal voor. Legal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko geeft een hoge lob. Papadimas heeft problemen om de bal te vangen. Maslar rent richting de bal. Maslar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın geeft een hoge lob. Daar is Papadimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maslar is nu in balbezit. Maslar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maslar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallergis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legal is nu in balbezit. Legal schiet op doel. Gyzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 85%, West Ham F.C 15%.
Souvlatzides Dendrogalias - West Ham F.C 0:19