Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Gkremou LiverpoolGR F.C.
Normal Tactiek Firmino
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Pargalatsos probeert naar een medespeler te passen. Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal met de wreef. Pellios heeft problemen om de bal te vangen. Pellios geeft een hoge lob. Mavrogenidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tsichouridis passt de bal zonder na te denken. Chourmouzakis heeft problemen om de bal te vangen. Chourmouzakis met een sublieme pass. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Arapoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mavrogenidis probeert naar een medespeler te passen. Kamaras heeft problemen om de bal te vangen. Kamaras kopt de bal weg. Pellios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Gkremou 64%, LiverpoolGR F.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Gkremou - LiverpoolGR F.C. 0:0

46e minuut.
Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsichouridis is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kelly de bal. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kamaras met een snelle inworp. Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. Pellios is nu in balbezit. Pellios schiet op doel. Mavrogenidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Gkremou - LiverpoolGR F.C. 0:1

61e minuut.
Arapoglou probeert naar een medespeler te passen. Papagiannopoulos is nu in balbezit. Pellios maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pellios naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Karelias is nu in balbezit. Daar is Pargalatsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pargalatsos geeft de bal voor. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tsichouridis rent richting de bal. Tsichouridis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pargalatsos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pargalatsos passt de bal in één keer door. Chourmouzakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelly. Chourmouzakis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chourmouzakis kan niet meer verder spelen. Karagiorgos komt het veld opgelopen. Tsichouridis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kynigalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kynigalakis schiet op doel. Galanomatis bokst de bal weg.

81e minuut.
Papagiannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos onderschept slim de pass. Pargalatsos met een sublieme pass. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tsoleridis is nu in balbezit. Karelias onderschept slim de pass. Karelias speelt de bal door. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tsichouridis is nu in balbezit. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Gkremou 72%, LiverpoolGR F.C. 28%.
SC Gkremou - LiverpoolGR F.C. 0:1