Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pao korifis SC Gkremou
korifi Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Tsandes geeft de bal voor. Tsichouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichouridis geeft een lange en hoge pass. Papadimitrakis is nu in balbezit. Papadimitrakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Papadimitrakis is nu in balbezit. Papadimitrakis geeft de bal voor. Karkanevatos met een sublieme pass. Martis is nu in balbezit. Martis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Georgoudakis rent richting de bal. Georgoudakis passt de bal zonder na te denken. Fakiolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap. Tsigantes probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 1:0

31e minuut.
Georgoudakis geeft de bal voor. Fakiolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiolas geeft de bal voor. Martis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 45%, SC Gkremou 55%.
pao korifis - SC Gkremou 2:0

48e minuut.
Papagiannopoulos is nu in balbezit. Ventourakis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Martis de bal onder controle te krijgen. Fakiolas is nu in balbezit. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 3:0

57e minuut.
Red kopt de bal weg. Klungelig pakt Karagiorgos de bal. Karkanevatos geeft een hoge lob. Fakiolas rent richting de bal. Fakiolas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 4:0

64e minuut.
Tsiflikas geeft een hoge lob. Fakiolas is nu in balbezit. Fakiolas geeft een lange en hoge pass. Martis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mavrogenidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 5:0

70e minuut.
Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Georgoudakis kopt de bal weg. Fakiolas is nu in balbezit. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap. Bechlivanis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 6:0

76e minuut.
Ventourakis speelt de bal door. Bechlivanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiolas onderschept slim de pass. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tsandes kopt de bal weg. Ventourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventourakis probeert naar een medespeler te passen. Martis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 7:0

82e minuut.
Karkanevatos rent richting de bal. Karkanevatos geeft de bal voor. Martis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martis haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 8:0

82e minuut.
Tsoleridis speelt de bal door. Arapoglou rent richting de bal. Arapoglou speelt de bal door. Daar is Papadimitrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadimitrakis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fakiolas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ventourakis rent richting de bal. Ventourakis geeft een hoge lob. Martis is nu in balbezit. Martis haalt uit met een fantastische trap. Mavrogenidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - SC Gkremou 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 31%, SC Gkremou 69%.
pao korifis - SC Gkremou 9:0