Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anaksiopistoi ΜΠΑΜΠΗΣ FC
pipila Tactiek 4-1-2-1
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
20 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal in één keer door. Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis haalt uit met een fantastische trap. Viliardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amandio geeft een hoge lob. Sosnowski kopt de bal weg. Daar is Rahimić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Santamaría passt de bal zonder na te denken. Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

17e minuut.
Lazanakis geeft een hoge lob. Länsimäki probeert de bal met de borst te controleren. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Viliardos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Viliardos met een harde bal richting middenveld. Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een lange en hoge pass. Santamaría springt en kopt de bal. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zöchbauer passt de bal in één keer door. Kavalieratos probeert naar een medespeler te passen. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Serocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

24e minuut.
Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić geeft een hoge lob. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis draait met de bal, schiet en ... Viliardos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 1:2

25e minuut.
Rahimić rent richting de bal. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski speelt de bal door. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Santamaría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 1:3

29e minuut.
Leotta heeft problemen om de bal te vangen. Xuanxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santamaría. Santamaría krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Arsakis controleert de bal met de borst. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Xuanxuan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Länsimäki met een harde bal richting middenveld. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amandio de bal onder controle te krijgen. Viliardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 2:3

35e minuut.
Bagowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bagowski geeft een lange en hoge pass. Arsakis kopt de bal weg. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tzortzis passt de bal in één keer door. Xuanxuan is nu in balbezit. Xuanxuan passt de bal in één keer door. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 54%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 3:3

47e minuut.
Tzortzis speelt de bal door. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos speelt de bal door. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Serocki trapt de bal weg. Arsakis kopt de bal weg. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Arsakis de bal onder controle te krijgen. Zöchbauer probeert naar een medespeler te passen. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Arsakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Słuszka de bal. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis haalt uit met een fantastische trap. Viliardos bokst de bal weg.

62e minuut.
Paziowski met een sublieme pass. Słuszka rent richting de bal. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 4:3

71e minuut.
Tzortzis passt de bal in één keer door. Rahimić rent richting de bal. Rahimić met een sublieme pass. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 5:3

78e minuut.
Zöchbauer heeft problemen om de bal te vangen. Zöchbauer met een sublieme pass. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 5:4

80e minuut.
Słuszka rent richting de bal. Rahimić probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 6:4

82e minuut.
Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzortzis. Lazanakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rahimić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić geeft een hoge lob. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 50%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 50%.
anaksiopistoi - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 7:4