Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ntaklas-FC kagias
main1 Tactiek smpoutzak
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten formidabel
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Kutija speelt de bal door. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coteanu zijn tegenspeler op de grond. Coteanu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kutija kopt de bal weg. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna draait met de bal, schiet en ... Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntaklas-FC - kagias 0:1

15e minuut.
Chojka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lujambio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma onderschept slim de pass. Tyma geeft een lange en hoge pass. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Fetfatzidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pryliński is nu in balbezit. Pryliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Chojka is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz rent richting de bal. Sakowicz schiet op doel. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Szawica rent richting de bal. Szawica probeert naar een medespeler te passen. Coteanu rent richting de bal. Sagna onderschept slim de pass. Sagna haalt uit met een fantastische trap. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sakowicz rent richting de bal. Sakowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kutija met een sublieme pass. Klungelig pakt Sagna de bal. Gutiérrez met een sublieme pass. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz speelt de bal door. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna draait met de bal, schiet en ... Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntaklas-FC - kagias 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntaklas-FC 59%, kagias 41%.
Ntaklas-FC - kagias 0:2

46e minuut.
Sagna rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Carlier de bal onder controle te krijgen. Livaja geeft de bal voor. Chojka probeert de bal aan de voet te houden. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Kutija verovert de bal door een tackle van achteren. Kutija met een sublieme pass. Sakowicz is nu in balbezit. Sakowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Karagözoğulları is nu in balbezit. Karagözoğulları passt de bal in één keer door. Sagna is nu in balbezit. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Szawica passt de bal in één keer door. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutija maakt een afschuwelijke overtreding. Kutija krijgt een gele kaart. Mureşanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Szawica speelt de bal door. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu begaat een overtreding. Sagna raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sofrenić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntaklas-FC - kagias 0:3

72e minuut.
Cotignola passt de bal zonder na te denken. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Kokondroulis heeft problemen om de bal te vangen. Kokondroulis schiet op doel. De bal raakt de paal. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Fetfatzidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Buitenspel voor Pryliński. Goede buitenspelval van de verdediging. Gawin neemt vlug de vrije trap. Sakowicz kopt de bal weg. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagna schiet op doel. Szostak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Kutija de bal onder controle te krijgen. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mureşanu. Mureşanu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Szostak trapt de bal weg van het doel. Sofrenić kopt de bal weg. Sagna is nu in balbezit. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntaklas-FC - kagias 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntaklas-FC 54%, kagias 46%.
Ntaklas-FC - kagias 0:4