Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:17
  • Competitiewedstrijd: Γ΄Εθνική.05
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28301
LiverpoolGR F.C. pao korifis
Firmino Tactiek korifi
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 31
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Wojnecki kopt de bal weg. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezenga rent richting de bal. Fakiolas onderschept slim de pass. Fakiolas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Papadimitrakis de bal. Kelly met een sublieme pass. Pellios is nu in balbezit. Pellios draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - pao korifis 1:0

16e minuut.
Kelly rent richting de bal. Kelly speelt de bal door. Georgoudakis rent richting de bal. Pellios rent richting de bal. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Fakiolas passt de bal zonder na te denken. Kelly rent richting de bal. Kelly speelt de bal door. Pellios rent richting de bal. Pellios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - pao korifis 2:0

20e minuut.
Georgoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Georgoudakis geeft de bal voor. Karelias bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiolas onderschept slim de pass. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Golan rent richting de bal. Golan passt de bal zonder na te denken. Tsouleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouleas geeft de bal voor. Wojnecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsouleas de bal onder controle te krijgen. Karelias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventourakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventourakis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ventourakis rent richting de bal. Ventourakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Lacombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Maurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnecki geeft een hoge lob. Fakiolas rent richting de bal. Fakiolas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karelias is nu in balbezit. Karelias passt de bal met de wreef. Pellios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 46%, pao korifis 54%.
LiverpoolGR F.C. - pao korifis 2:0

46e minuut.
Fakiolas probeert naar een medespeler te passen. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fakiolas de bal. Fakiolas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galanomatis speelt de bal door. Papadimitrakis is nu in balbezit. Kelly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelly krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Lacombe geeft een lange en hoge pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly probeert naar een medespeler te passen. Pellios is nu in balbezit. Pellios draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpoolGR F.C. - pao korifis 3:0

54e minuut.
Wojnecki passt de bal zonder na te denken. Georgoudakis is nu in balbezit. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Karkanevatos heeft problemen om de bal te vangen. Karkanevatos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Karkanevatos met de inworp. Kypourgos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georgoudakis. Georgoudakis krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Galanomatis trapt de bal weg. Hass kopt de bal weg. Papadimitrakis rent richting de bal. Papadimitrakis geeft een lange en hoge pass. Wojnecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Galanomatis trapt de bal weg van het doel. Golan is nu in balbezit. Golan met een sublieme pass. Kypourgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypourgos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpoolGR F.C. 46%, pao korifis 54%.
LiverpoolGR F.C. - pao korifis 3:0