Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:17
  • Competitiewedstrijd: Γ΄Εθνική.06
  • Stadion: astrapi
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31754
akadimia astrapi Leicester City F.C
xxx Tactiek 4-3-3 new
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
55.8 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Spagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnoli geeft een lange en hoge pass. Suzzani controleert de bal met de borst. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kosmidis geeft een hoge lob. Minakidis rent richting de bal. Minakidis speelt de bal door. Manavis rent richting de bal. Manavis draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Athanasiou passt de bal met de wreef. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção met een sublieme pass. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Galitsios met een sublieme pass. Bowsza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frakiewicz. Frakiewicz krijgt een gele kaart. Bowsza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabeção neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kosmidis probeert naar een medespeler te passen. Jagusztyn is nu in balbezit. Jagusztyn passt de bal met de wreef. Fikejz rent richting de bal. Fikejz haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios is nu in balbezit. Galitsios passt de bal met de wreef. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis bokst de bal weg. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 1:0

17e minuut.
Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção rent richting de bal. Cabeção passt de bal zonder na te denken. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 2:0

19e minuut.
Bruzone passt de bal met de wreef. Kosmidis is nu in balbezit. Spagnoli rent richting de bal. Manavis verovert de bal door een tackle van achteren. Manavis draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hoelen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bowsza kopt de bal weg. Bruzone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorenc rent richting de bal. Lorenc draait met de bal, schiet en ... Makrionitis bokst de bal weg.

28e minuut.
Terzopoulos trapt de bal weg. Klungelig pakt Jagusztyn de bal. Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Jagusztyn passt de bal met de wreef. Špec is nu in balbezit. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fikejz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tzemtibis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kosmidis speelt de bal door. Minakidis speelt de bal door. Manavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 2:1

39e minuut.
Galitsios rent richting de bal. Galitsios passt de bal in één keer door. Lorenc rent richting de bal. Lorenc haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 3:1

41e minuut.
Bruzone kopt de bal weg. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis geeft de bal voor. Minakidis is nu in balbezit. Minakidis schiet op doel. Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tozzi geeft een hoge lob. Daar is Galitsios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc onderschept slim de pass. Lorenc haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 46%, Leicester City F.C 54%.
akadimia astrapi - Leicester City F.C 3:1

48e minuut.
Truszczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzemtibis de bal. Manavis verovert de bal door een tackle van achteren. Manavis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 3:2

52e minuut.
Cabeção passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galitsios de bal. Galitsios passt de bal met de wreef. Daar is Lorenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Voinea passt de bal zonder na te denken. Kosmidis is nu in balbezit. Kosmidis speelt de bal door. Minakidis rent richting de bal. Minakidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Galitsios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tozzi. Galitsios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabeção zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lorenc rent richting de bal. Lorenc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 4:2

61e minuut.
Kosmidis is nu in balbezit. Kosmidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Voinea de bal. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minakidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biesik komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bowsza onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Špec. Bowsza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabeção zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bowsza springt en kopt de bal. Makrionitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Truszczyński met een snelle inworp. Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusztyn met een sublieme pass. Truszczyński geeft de bal voor. Manavis springt en kopt de bal. Terzopoulos bokst de bal weg.

86e minuut.
Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Suzzani rent richting de bal. Minakidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minakidis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Truszczyński kopt de bal weg. Cabeção heeft problemen om de bal te vangen. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - Leicester City F.C 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 45%, Leicester City F.C 55%.
akadimia astrapi - Leicester City F.C 4:3