Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MPALADOROI ΑΝΕΤΟΙ FC
433-f1 Tactiek guardiola FA
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 33.2
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Tammisalo heeft problemen om de bal te vangen. Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Muschalek probeert de bal aan de voet te houden. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:1

10e minuut.
van Galen verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi speelt de bal door. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 1:1

35e minuut.
Carmo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammisalo met een snelle inworp. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPALADOROI 50%, ΑΝΕΤΟΙ FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 1:1

48e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Hâldan speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 2:1

63e minuut.
Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschalek rent richting de bal. Hâldan met een sublieme pass. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Todorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Štrublić de bal. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Todorović bokst de bal weg. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 3:1

67e minuut.
Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tammisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammisalo passt de bal in één keer door. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van Galen is nu in balbezit. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal zonder na te denken. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kokavec geeft de bal voor. Štrublić kopt de bal weg. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MPALADOROI 40%, ΑΝΕΤΟΙ FC 60%.
MPALADOROI - ΑΝΕΤΟΙ FC 3:1