Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΝΕΤΟΙ FC Aek_
guardiola FA Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35.1 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bailescu neemt de hoekschop. Rueda heeft problemen om de bal te vangen. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lafitte geeft een lange en hoge pass. Pšemeneckis met een sublieme pass. Jodstein rent richting de bal. Jodstein draait met de bal, schiet en ... Dávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein passt de bal zonder na te denken. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup draait met de bal, schiet en ... Dávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Aek_ 1:0

21e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Żegocki rent richting de bal. Żegocki passt de bal in één keer door. Rednic rent richting de bal. Rednic schiet op doel. Todorović bokst de bal weg.

31e minuut.
Porco passt de bal zonder na te denken. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal in één keer door. Puglits bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglits schiet op doel. Todorović bokst de bal weg.

34e minuut.
Puglits is nu in balbezit. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu speelt de bal door. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Todorović bokst de bal weg. Puglits is nu in balbezit. Puglits haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΝΕΤΟΙ FC 70%, Aek_ 30%.
ΑΝΕΤΟΙ FC - Aek_ 1:0

50e minuut.
Geshev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jodstein neemt de hoekschop. Biskup maakt een snoekduik en kopt de bal. Dávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Aek_ 2:0

50e minuut.
Puglits passt de bal zonder na te denken. Inworp. Tammisalo met een snelle inworp. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tammisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Biskup is nu in balbezit. Biskup draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bailescu met de inworp. Puglits bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglits passt de bal zonder na te denken. Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki schiet op doel. Todorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ostoja rent richting de bal. Tammisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Ardeleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bailescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puglits kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΝΕΤΟΙ FC - Aek_ 2:1

70e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo onderschept slim de pass. Tammisalo probeert naar een medespeler te passen. Biskup rent richting de bal. Biskup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ardeleanu speelt de bal door. Biskup rent richting de bal. Pšemeneckis begaat een overtreding. Pšemeneckis krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Einzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irwin geeft de bal voor. Żegocki kopt de bal weg. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ostoja verovert de bal door een tackle van achteren. Ostoja passt de bal in één keer door. Żegocki rent richting de bal. Żegocki schiet op doel. Todorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΝΕΤΟΙ FC 47%, Aek_ 53%.
ΑΝΕΤΟΙ FC - Aek_ 2:1