Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO MPALADOROI
Defend Tactiek 433-f1
66% Balbezit 34%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 25.9
solid Schieten average
very good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík geeft de bal voor. Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Błachnio kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Kokavec begaat een overtreding. Kokavec krijgt een gele kaart. Zwojnica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błachnio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zwojnica krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Błachnio de bal onder controle te krijgen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi speelt de bal door. Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio speelt de bal door. Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík geeft een hoge lob. Zwojnica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - MPALADOROI 1:0

45e minuut.
van Galen onderschept slim de pass. van Galen probeert naar een medespeler te passen. Batmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 53%, MPALADOROI 47%.
AIO - MPALADOROI 1:0

53e minuut.
Vetrík heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zrínyi. Vetrík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błachnio met een snel genomen vrije trap. Zwojnica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Błachnio de bal onder controle te krijgen. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AIO - MPALADOROI 1:1

60e minuut.
Błachnio is nu in balbezit. Błachnio passt de bal zonder na te denken. Vetrík is nu in balbezit. Vetrík geeft een lange en hoge pass. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Błachnio passt de bal in één keer door. Novelli rent richting de bal. Novelli speelt de bal door. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Hâldan speelt de bal door. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Błachnio met de inworp. Andreini geeft de bal voor. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi passt de bal in één keer door. Kontadakis is nu in balbezit. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen draait met de bal, schiet en ... Posipal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - MPALADOROI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 52%, MPALADOROI 48%.
AIO - MPALADOROI 1:2