Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:18
  • Competitiewedstrijd: Γ΄Εθνική.06
  • Stadion: astrapi
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24625
akadimia astrapi ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας
xxx Tactiek φασουλες
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Cabeção is nu in balbezit. Cabeção passt de bal met de wreef. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Delivorias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabeção zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzemtibis rent richting de bal. Tzemtibis geeft de bal voor. Bowsza maakt een snoekduik en kopt de bal. Delivorias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Galitsios is nu in balbezit. Galitsios passt de bal zonder na te denken. Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Dobor rent richting de bal. Dobor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hoelen probeert naar een medespeler te passen. Bowsza is nu in balbezit. Cabeção met een sublieme pass. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor schiet op doel. Delivorias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Suzzani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bowsza stond buitenspel. Pelé maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas schiet op doel. Terzopoulos bokst de bal weg. Geros is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Galitsios met een sublieme pass. Athanasiou rent richting de bal. Ferraz maakt een afschuwelijke overtreding. Athanasiou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński geeft de bal voor. Biesik is nu in balbezit. Biesik geeft een hoge lob. Dobor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 2:0

34e minuut.
Tzemtibis met een sublieme pass. Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowsza rent richting de bal. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Delivorias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 3:0

35e minuut.
Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowsza is nu in balbezit. Met opzet legt Trumiński zijn tegenspeler op de grond. Trumiński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Biesik geeft de bal voor. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalopoulos begaat een overtreding. Mandalopoulos krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ferraz passt de bal in één keer door. Tzemtibis met een sublieme pass. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza schiet op doel. Delivorias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:0

43e minuut.
Katrougalos rent richting de bal. Katrougalos geeft een hoge lob. Stergioudas is nu in balbezit. Stergioudas haalt uit met een fantastische trap. Terzopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 39%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 61%.
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:0

46e minuut.
Spagnoli komt het veld opgelopen. Kasapis komt het veld opgelopen. Manthatis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hoelen rent richting de bal. Hoelen passt de bal met de wreef. Geros is nu in balbezit. Geros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenc komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzzani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stergioudas raakt geblesseerd tijdens het duel. Stergioudas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Terzopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stergioudas met een snelle inworp. Bally met een sublieme pass. Daar is Stergioudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergioudas geeft de bal voor. Terzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 34%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 66%.
akadimia astrapi - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 4:2