Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO ΑΝΕΤΟΙ FC
Defend Tactiek guardiola FA
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen good


2e minuut.
Zwojnica onderschept slim de pass. Błachnio is nu in balbezit. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 1:0

4e minuut.
Ardeleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu geeft de bal voor. Biskup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tzanavaras geeft de bal voor. Dahlbo is nu in balbezit. Dahlbo geeft de bal voor. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Todorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Błachnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachnio geeft een hoge lob. Moscoso onderschept slim de pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Vetrík geeft de bal voor. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vetrík geeft de bal voor. Zwojnica rent richting de bal. Dahlbo is nu in balbezit. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Confusioni rent richting de bal. Yaqublu verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqublu geeft een hoge lob. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vetrík kopt de bal weg. Štrublić is nu in balbezit. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 2:0

33e minuut.
Błachnio probeert naar een medespeler te passen. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart. Biskup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jodstein wilt de vrije trap nemen. Posipal bokst de bal weg. Tzanavaras heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 2:1

40e minuut.
Tzanavaras rent richting de bal. Tzanavaras geeft een lange en hoge pass. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vetrík is nu in balbezit. Vetrík passt de bal met de wreef. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 42%, ΑΝΕΤΟΙ FC 58%.
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 3:1

55e minuut.
Moscoso geeft de bal voor. Yaqublu rent richting de bal. Yaqublu geeft de bal voor. Zwojnica heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Porco de bal. Moscoso rent richting de bal. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Błachnio verovert de bal door een tackle van achteren. Błachnio geeft de bal voor. Zwojnica controleert de bal met de borst. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Todorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vetrík is nu in balbezit. Tammisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Tammisalo passt de bal met de wreef. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Karanasos geeft een hoge lob. Štrublić heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Todorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 54%, ΑΝΕΤΟΙ FC 46%.
AIO - ΑΝΕΤΟΙ FC 4:1