Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aek_ MPALADOROI
Normal Tactiek 433-f1
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 30.9
good Schieten adequate
average Passen average
very good Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batmaz met de inworp. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi geeft de bal voor. van Galen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Muschalek is nu in balbezit. Puglits onderschept slim de pass. Puglits passt de bal in één keer door. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Rednic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - MPALADOROI 1:0

21e minuut.
Puglits is nu in balbezit. Puglits geeft een hoge lob. Daar is Kokavec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geshev geeft een lange en hoge pass. Ostoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Dávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Telmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Telmaník haalt uit met een fantastische trap. Dávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aek_ - MPALADOROI 1:1

25e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Irwin onderschept slim de pass. Irwin geeft de bal voor. Żegocki rent richting de bal. Żegocki geeft een hoge lob. Pipinelis bokst de bal weg.

28e minuut.
Irwin rent richting de bal. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi passt de bal met de wreef. Telmaník rent richting de bal. Telmaník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - MPALADOROI 1:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmo met een snelle inworp. Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft de bal voor. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kokavec rent richting de bal. Puglits verovert de bal door een tackle van achteren. Puglits passt de bal in één keer door. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Pipinelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zrínyi met een sublieme pass. van Galen rent richting de bal. van Galen passt de bal zonder na te denken. Hâldan geeft de bal voor. van Galen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 44%, MPALADOROI 56%.
Aek_ - MPALADOROI 1:2

49e minuut.
Muschalek onderschept slim de pass. Muschalek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żegocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puglits geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokavec met de inworp. Daar is Muschalek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muschalek geeft een hoge lob. van Galen maakt een snoekduik en kopt de bal. Dávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Zrínyi speelt de bal door. van Galen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Einzinger. Einzinger krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hâldan kopt de bal weg. Kokavec is nu in balbezit. Puglits onderschept slim de pass. Puglits schiet op doel. Kaš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aek_ - MPALADOROI 2:2

78e minuut.
Kokavec geeft een hoge lob. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev geeft een lange en hoge pass. Daar is Telmaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telmaník draait met de bal, schiet en ... Dávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kokavec met de inworp. Muschalek geeft de bal voor. Einzinger kopt de bal weg. Kaš geeft een lange en hoge pass. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen. Dávila bokst de bal weg.

88e minuut.
Einzinger met een sublieme pass. Bailescu is nu in balbezit. Bailescu passt de bal zonder na te denken. Puglits rent richting de bal. Puglits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - MPALADOROI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 57%, MPALADOROI 43%.
Aek_ - MPALADOROI 3:2